Selectum Family Resort Side

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Selectum Family Resort Side
  • 86 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Selectum Family Resort Side ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna i ponoćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe, sveže ceđeni sok od pomorandže za doručak, snek bar na plaži 09.30 - 18.00h, sva domaća i sta

Hotel Selectum Family Resort Side

Hotel Selectum Family Resort Side ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna i ponoćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe, sveže ceđeni sok od pomorandže za doručak, snek bar na plaži 09.30 - 18.00h, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima. Hotelska privatna plaža je peščana. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Selectum Family Resort Side hotela:

Selectum Family Resort Side 5* (ex. Silence Beach Resort) se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 13km od Manavgata i 75 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Selectum Family Resort Side 5* (ex. Silence Beach Resort) ima ukupno 1030 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi, Lake Houses i u comfort zoni.

Glavna zgrada:

  • Standard sobe (27 - 30m2  , 1 spavaća soba sa dva odvojena ležaja, 1 sofa, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family soba (38m2 , 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo max 2+2 osobe),
  • Suit sobe (50 - 62m2  , 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max. 4 osobe),
  • 10 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Lake houses - trospratne vile, nalaze se u sredini hotelskog kompleksa, okružene bazenima.

  • Lake standard sobe  (26m2 , 1 spavaća soba sa dva odvojena ležaja + sofa , 1 kupatilo, max 3 osobe),
  • Lake family sobe (30m2 , 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe)
  • Lake suite sobe (51m2 , na prvom spratu, terasa, 1 spavaća soba,1 dnevna soba sa kupatila, max. 3 osobe).

Koncept Comfort soba se sastoji od koktela dobrodošlice, voća i tanjira sa kolačima, flaša vina, kapsule za set za kafu dnevno, 

Torba za plažu,1 A la cart restoran besplatan, jednom besplatan paviljon na plaži, 15% popusta na pranje veša i SPA centa.

  • Comfort sobe (27m2 , 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba).
  • Comfort Family sobe (45m2 , 2 spavaće sobe, jedna sa francuskim lezajem, druga sa 2 single ležaja, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Child frendly sobe su standardne sobe u glavnoj zgradi sa dodatnim privilegijama: koktel dobrodošlice, tanjir dobrodošlice sa voćem i kolačićima, vino dobrodočlice, za decu mleko u mini baru, voćni pire, kupatila opremljena za decu i bebe, turn down servis, torba za plažu, 10% popusta za paviljone na plaži, pranje veša i SPA centra.

Child friendly plus sobe su standard sobe sa dodatnim privilegijama: koktel dobrodošlice, tanjir dobrodošlice sa voćem i kolačićima, vino dobrodočlice, za decu mleko u mini baru, voćni pire, kupatila opremljena za decu i bebe, turn down servis, torba za plažu, 10% popusta za paviljone na plaži, pranje veša i SPA centra i 15% popusta na transfer od aerodroma do hotela i obratno.

Romantic sobe su standardne sobe sa dodatnim privilegijama: šampanjac dobrodošlice, penušavo vino, tanjir sa voćem i kolačima, set za kafu sa kapsulama dnevno, besplatno + 1 A la cart restoran, prvog dana doručak u sobi, satensku posteljinu, torba za plažu, 15% popusta za paviljone na plaži, 30 minuta besplatne masaže za parove, 10% popusta za pranje veša. 

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) - 24h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna i ponoćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe,  snek bar na plaži 09.30 - 18.00h, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima. A la cart restoran jednom u toku boravk auz prethodnu rezervaciju.

UAI koncept hotela Silence Beach Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniu, sveže voćne sokove, flaširana pića, posluga u sobi.

Sadržaj:

Glavni restoran  na bazi otvorenog bufea u glavnoj zgradi i u krugu Lake houses  A'la Carte restorani (riblji, italijanski, meksički i turski), lobi bar, disko bar, bar na plaži, bar pored bazena, vitamin bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Silence Beach Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, rent-a-car, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Selectum Family Resort Side 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle , aktivni bazen sa toboganom, aqua park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka, košarka, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji programi, šou programi koje organizuje profesionalni tim, mini klub za decu od 4 do 18 godina u različitim grupama. Sajam zabave (4 karte po sobi su bez doplate pri dolasku).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum Family Resort Side 5* (ex. Silence Beach Resort): svi sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za tenis, masaža, bilijar, kompjuterske igre, kuglanje, Spa & Wellness centar.

Napomena:

Renoviran: 2022.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije