Sultan Of Side

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Sultan Of Side
  • 30 slika
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

Hotel Sultan Of Side ★★★★★- Evrenseki, Side, Turska smešten oko 250 metara od sopstvene plaže, Sultan Of Side hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Udaljen je oko 12 km od Manavgata i oko 65 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa

Hotel Sultan Of Side

Hotel Sultan Of Side ★★★★★- Evrenseki, Side, Turska smešten oko 250 metara od sopstvene plaže, Sultan Of Side hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Udaljen je oko 12 km od Manavgata i oko 65 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, kasna noćna užina i sladoled u određenim satima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, bar na plaži od 10:00-18:00h.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Sultan Of Side hotela:

Sultan Of Side 5* nalazi se u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 12 km od Manavgata i oko 65 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Sultan of Side 5* ima ukupno 324 smeštajne jedinice.

  • Standardne sobe (34 m2, jedna spavaća soba,  jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family soba sa krevetima na sprat (34 m2, 1 spavaća soba sa pregradnim panelom gde se nalaze kreveti na sprat za decu, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Family sobe (41 m2, dve spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max 4+1 osoba),

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, kasna noćna užina i sladoled u određenim satima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, bar na plaži od 10:00-18:00h.

AI koncept hotela Sultan Of Side 5* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, A la carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte restorani (turski, italijanski, riblji), barovi, disko klub

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sultan Of Side 5*: usluga lekara, čuvanje dece, fen, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi (manje brzine) je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Sultan Of Side 5*:

Hotelska plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 250 m od hotela Sultan Of Side 5* (5 minuta hoda). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou program, mini bioskop, mini klub za decu od 04 do 12 godina, igralište, razni programi u toku dana, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sultan Of Side 5*: sportovi na vodi, Wellness centar i salon lepote, masaža, bilijar.

Napomena:

Sultan of Side hotel je renoviran 2019. Godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

www.sultanofside.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije