Sunmelia Beach Resort

  • Sunmelia Beach Resort
  • 42 slika

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Sidea i Manavgata i 70 km od aerodroma Antaliji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popod

Hotel Sunmelia Beach Resort

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Sidea i Manavgata i 70 km od aerodroma Antaliji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, čaj i kolači, ponoćna supa, sladoled (u popodnevnim časovima u trajanju od jednog sata), domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Italijanski, Turski i Kineski A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju. Wi-Fi do 50Mb je besplatan u lobiju. Ovo izvanredno letovalište se može pohvaliti odličnom situacijom na površini od 70.000 kvadratnih metara, u Manavgatu, gradu i okrugu u provinciji Antalija u Turskoj. Najbliža sela, Kizilot i Okurčalar, udaljena su oko 4 kilometra, dok je aerodrom Antalija udaljen 70 kilometara. Ova luksuzna nekretnina uključuje širok spektar različitih soba za goste kako bi zadovoljile potrebe svih klijenata. Economi sobe su potpuno opremljene da obezbede udoban noćni san po nižoj ceni, dok oni najzahtevniji putnici mogu da preferiraju luksuzne Suite sobe sa odvojenim kupatilima sa tušem i vrhunskim sadržajima i uslugama. Gosti koji borave u ovom ekskluzivnom kompleksu mogu pronaći mnoštvo različitih restorana, uključujući lokalne specijalitete i italijanske, kineske i meksičke kulinarske kreacije. Poslovni putnici mogu ceniti prostorije za sastanke opremljene najnovijom tehnologijom.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa hotela:

Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Sidea i Manavgata i 70 km od aerodroma Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* ima ukupno 590 smeštajnu jedinicu.

  • Standard soba (36 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Economy sobe (31m2 , 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, bez balkona, max 2 osobe )
  • Standard soba sa krevetima na sprat (40 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, 1 kupatilo, max 2+2),
  • Family sobe (60 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila, max 4 osobe),
  • Suite sobe (dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 dnevna soba, 2 kupatila, max 5 osoba ).

Svaka smeštajna jedinica hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna supa, sladoled (u popodnevnim časovima u trajanju od jednog sata), sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Italijanski, Turski, Kineski A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravk, beach snack bar od 10:00 - 18:00h.

AI koncept hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* ne uključuje: sva uvozna pića, pića nakon 24:00h, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, sobnu uslugu, riblji i meksički A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i uz doplatu, sva pića u disko klubu .

Sadržaj:

Glavni restoran Acacia na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Turski Ottoman, Italijanski Olive, Kineski Bonsai, Riblji), sa rezervacijom unapred, lobi bar, snek bar, bar pored bazena i bar na plaži, Disco klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi do 50Mb je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar ,teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina, Teeny klub za uzrast od 11 do 15 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*: masaža, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompijuterske igrice, osvetljenje za teniske terene, teniska oprema, Wellness centar i salon lepote .

Napomena:

Više informacija o hotelu Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* možete videti na: www.sunmeliabeachresort.com.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije