Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa
 • 37 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & SPA ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, čaj i kolači, ponoćna supa, A’la Carte restoran( Turski i Kineski ) uz rezervaciju unapred i samo jednom nedeljn

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & SPA ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, čaj i kolači, ponoćna supa, A’la Carte restoran( Turski i Kineski ) uz rezervaciju unapred i samo jednom nedeljno u jednom od restorana, sladoled (u popodnevnim časovima u trajanju od jednog sata), domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Sunmelia Beach Resort 5* hotela:

Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Sidea i Manavgata i 70 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* ima ukupno 590 smeštajnu jedinicu.

 • Standardna soba (36 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardna soba sa krevetima na sprat (40 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, kupatilo,max 2+2),
 • Family sobe (60 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila, max 4 osobe),
 • Suite sobe ( dve spavaće sobe odvojene  vratima , dnevna soba , mkupatilo , max 5 osoba )

Svaka smeštajna jedinica hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, čaj i kolači, ponoćna supa, A’la Carte restoran( Turski i Kineski ) uz rezervaciju unapred i samo jednom nedeljno u jednom od restorana, sladoled (u popodnevnim časovima u trajanju od jednog sata), domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h.

AI koncept hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* ne uključuje: uvozna pića, pića nakon 24:00h, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, sva pića u disco klubu. A'la Carte restorani (Riblji i Italijanski) uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran Acacia na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Turski Ottoman, Italijanski Olive, Kineski Bonsai, Riblji), sa rezervacijom unapred, lobi bar, snek bar, bar pored bazena i bar na plaži, Disco klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi do 50Mb je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo , sauna , fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski tereni, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina, Teeny klub za uzrast od 11 do 15 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*: masaža, Wellness centar i salon lepote, kompijuterske igrice,  kuglanje, bilijar, osvetljenje za teniske terene, teniska oprema i sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* možete videti na: www.sunmeliabeachresort.com

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije