Sunrise Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Sunrise Resort Hotel
 • 37 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sunrise Resort ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 8 km od Manavgata i 75 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za rani doručak, doručak, ručak, užinu, večeru, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi samo za doručak, sladole

Hotel Sunrise Resort Hotel

Hotel Sunrise Resort ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 8 km od Manavgata i 75 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za rani doručak, doručak, ručak, užinu, večeru, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi samo za doručak, sladoled u određeno vreme, poslastičara. A la Carte restorane uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Sunrise Resort hotela:

Hotel Sunrise Resort se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 8 km od Manavgata i 75 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sunrise Resort 5* poseduje ukupno 223 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi i 220 u  club zgradama.

Hotelska zgrada:

 • Standardne sobe sa pogledom na kopno glavna zgrada (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardne sobe sa pogledom na more u glavnoj zgradi (25 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, max 2 osobe),
 • i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.
 • Ugaone terrace sobe (123 m2 1 spavaća soba, 1 kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max.2 osobe),
 • Porodične sobe ( 44 m2 2 odvojene sobe, 2 kupatila, max. 4 osobe),
 • Sunrise đakuzi apartman (137 m2 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 2 kupatila, max. 2+1 osobe).

Club sobe:

 • Club superior sobe (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, 1 kupatilo, max 2+1 osobe),
 • Club porodične sobe (52 m2, 1 spavaća soba i dnevna soba povezane vratima, 1 kupatilo, max 4 osobe - renovirane 2018. godine),
 • Club duplex porodične sobe (65 m2, 1 spavaća soba u prizemlju, dnevna soba sa sofom, na galeriji sofa, 2 kupatila, max 5 osoba)

Sve sobe imaju poseduju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, cenralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, se dopunjuju se svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, tepih (parket u klub zgradi), SAT TV i muzičke kanale, terasu/balkon. Wi-fi internet (slabije brzine) je besplatan.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za rani doručak, doručak, ručak, užinu, večeru, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi samo za doručak, sladoled u određeno vreme, poslastičara. A la Carte restorane uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Sunrise Resort 5* ne uključuje: specijalna i luksuzna uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, posluga u sobi, A la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A' la Carte restorani: Santa Lucia* (Italijanska kuhinja), Mongol (Mongolska kuhinja), Sunset (riblji restoran), Miyako* - Sushi, Volga* (Ruska kuhinja), Ganesha* (Indijska kuhinja), Moulin Rouge* (Francuska kuhinja), Azteka* (Meksička kuhinja), Tepenyaki (kuhinja dalekog istoka), Sini (Turska kuhinja), BBQ restoran, Mediterranean* (mediteranska kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunrise Resort 5*: usluga lekara, čuvanja dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u svim sobama i zajedničkim prostorijama hotela (slabije brzine).

Plaža hotela Sunrise Resort 5*:

Hotelska privatna plaža peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, fitnes centar, teniski tereni sa tvrdom podlogom (samo 2 su besplatna), stoni tenis, košarka, odbojka, mini fudbal, odbojka na plaži, gimnastika, skvoš. Zabavni program za odrasle i decu tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunrise Resort 5*: sportovi na vodi, teniski tereni sa šljakom, osvetljenje za teniske terene, mini golf, SPA & Wellness centar*, masaža, salon lepote, bilijar, kuglanje, konjički klub, profesionalni fudbalski tereni.

Zabavni program za odrasle i decu tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program. Mini klub za decu od 4 do 16 godina.

Napomena:

Usluge sa * su dostupne u Starlight resort hotelu.

Sunrise Resort 5* hotel je renoviran tokom zime 2017/2018

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE..

www.sunrise.com.tr

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije