Süral Garden

  • Süral Garden
  • 21 slika

Hotel Sural Garden ★★★ - Colakli, Side, Turska se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran 2022. godine, hotel Sural Garden predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa,

Hotel Süral Garden

Hotel Sural Garden ★★★ - Colakli, Side, Turska se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran 2022. godine, hotel Sural Garden predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa, čaj, kasna noćna užina, dečiji bife i dijetalni bife, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00h, sladoled u određeno doba dana, hrana i piće na plazi od 10-17h, A la cart restoran jednom u toku boravka uz rezervaciju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Sural Garden hotela:

Sural Garden hotel se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sural Garden 3* ima 203 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i annexu

  • Standardne sobe (26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).
  • Maisonette sobe ( 30 m2 , dve spavaće sobe , kupatilo , max 4 osobe )

Svaka soba ima: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, centralnu klimu u hotelskim sobama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef (uz doplatu), set za čaj i kafu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa, čaj, kasna noćna užina, dečiji bife i dijetalni bife, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00h, sladoled u određeno doba dana, hrana i piće na plazi od 10-17h, A la cart restoran jednom u toku boravka uz rezervaciju.

AI koncept hotela Sural Garden 3* ne uključuje: uvozna pića, turska kafa, flaširana pića, sveže voćne sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a,A la cart restoran,  bar kod bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sural Garden 3*: usluga lekara, internet, fax, telefon i sef. Besplatan Wi Fi u lobiju i sobama.

Plaža hotela Sural Garden 3*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju, udaljena 250 m od hotela Sural Garden 3*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sural Garden 3*: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Sural Garden 3* renoviran je 2022. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.sural.com.tr


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije