Sural Garden

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Sural Garden
 • 21 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Sural Garden ★★★ - Colakli, Side, Turska, renoviran 2019. godine, sa All inclusive (sve uključeno) uslugom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i hotelskom peščanom plažom sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju,, odličan je izbor za letovanje u Turskoj 2021. HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Sural Garde

Hotel Sural Garden

Hotel Sural Garden ★★★ - Colakli, Side, Turska, renoviran 2019. godine, sa All inclusive (sve uključeno) uslugom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i hotelskom peščanom plažom sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju,, odličan je izbor za letovanje u Turskoj 2021.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Sural Garden hotel se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sural Garden 3* ima 154 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i annexu. Standardne sobe (26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu u hotelskim sobama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa, čaj, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, sladoled u određeno doba dana, hrana i piće na plazi od 10-17h.

AI koncept hotela Sural Garden 3* ne uključuje: uvozna pića, turska kafa, flaširana pića, sveže voćne sokove.

Sadržaj Sural Garden hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar kod bazena i bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Sural Garden 3*: usluga lekara, internet, fax, telefon i sef. Besplatan Wi Fi u lobiju i u sobama.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju, udaljena 250 m od hotela Sural Garden 3*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sural Garden 3*: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Sural Garden 3* renoviran je 2019. godine.


www.sural.com.tr


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije