The Raga Side

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • The Raga Side
 • 34 slika

Hotel The Raga Side ★★★★★ - (16+) Side, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Fine Dining Ultra All inclusive – pića se služe 24h dnevno, barovi imaju različite menije, sveže voćne sokove za doručak, sva bezalkoholna pića izuzev energetskih pića, topli i hladni čajevi i kafe, domaća i određena uvozna alkoholna pića. U glavnom restoranu konobar poslužuje hranu za stolom i h

Hotel The Raga Side

Hotel The Raga Side ★★★★★ - (16+) Side, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Fine Dining Ultra All inclusive – pića se služe 24h dnevno, barovi imaju različite menije, sveže voćne sokove za doručak, sva bezalkoholna pića izuzev energetskih pića, topli i hladni čajevi i kafe, domaća i određena uvozna alkoholna pića. U glavnom restoranu konobar poslužuje hranu za stolom i hrana se priprema po zahtevu, salatni kutak. Hotelska peščana plaža je udaljena 120m od hotela, ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 

Položaj The Raga Side 5* hotela:

Hotel The Raga Side 5* se nalazi u regiji Side, udaljen je 1km od Sidea, 4km od Manavgata i 60km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel The Raga Side 5* ima 207 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i zgradi na plazi.

 • Standard sobe (27m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaj, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Suit sobe (40-57m2, spavaća soba i dnevna soba povezane vratima, kupatilo, max 4pax),
 • Beach front standard soba (iste sobe kao standardne, samo imaju direktan pogled na more, max. 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se svakodnevno dopunjuju), sef, LCD SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga u hotelu The Raga Side 5*:

A la Carte Dining  – pića se služe 24h dnevno, barovi imaju različite menije, sveže voćne sokove za doručak, sva bezalkoholna pića izuzev energetskih pića, topli i hladni čajevi i kafe, domaća i određena uvozna alkoholna pića.  Luksuzna uvozna pića se služe u Lobi baru .U glavnom restoranu konobar poslužuje hranu za stolom i hrana se priprema po zahtevu, postoji 24 različitih menia za ručak i 30za večeru . Dress code je obavezan za vreme večere. A'la Carte restorani jednom u toku boravka , i unapred se rezervišu. Snek restoran na plaži radi od 10 do 17 časova svakog dana. Sladoled i vafli se uslužuju u određeno vreme . Sveži voćni sokovi iz Vitamin bara se dodatno naplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran je pripremljen za sve obroke kao A'la Carte, A'la Carte restorani - Sun & Fish – riblji restoran, Internacionalni A la Carte restoran,  Lobi bar, bar na plaži,bar pored bazena, disko bar.

Posebno se naplaćuju prema pravilima hotela The Raga Side 5*: usluge doktora, čuvanje dece, pranje veša, frizer, telefon, fax, šoping, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena 120m od hotela The Raga Side 5*, ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, gimnastika, sauna, tursko kupatilo, parna soba. Lagani zabavni program tokom dana.

Posebno se naplaćuju prema pravilima hotela The Raga Side 5*: sportovi na vodi, SPA i Wellnes centar, masaže.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije