The Sense Deluxe

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • The Sense Deluxe
  • 22 slika
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel The Sense Deluxe ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jedn

Hotel The Sense Deluxe

Hotel The Sense Deluxe ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled su određenom terminu popodne. Hotelska peščana plaža je udaljena 200m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj The Sense Deluxe hotela:

The Sense Deluxe Hotel 5* se nalazi u regiji Kumkoy, 4km od grada Side i 65km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel The Sense Deluxe 5* ima 374 smeštajnih jedinica rasporedjenih u 5 blokova.

  • Standardne sobe (26m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na rasklapanje,  1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Standardne sobe tip 2 ( 26m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na rasklapanje, drugo dete spava sa roditeljima ne postoji četvrti krevet, 1 kupatilo, max. 2+2 osoba)
  • Swim up sobe (26m2, smeštene u prizemlju hotela, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa , 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Junior suite (37m2, 1 veća soba sa sofom, francuski ležaj, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Duplex family sobe (45m2, 2 spavaće sobe, na donjem spratu se nalaze dva odvojena ležaja, galerija je otvorena sa francuskim ležajem, 2 kupatila, max. 4 osobe).
  • Suite sobe ( 48 m2 , jedna velika soba sa francuskim ležajem + dve sofe ,1 kupatilo , max 3 osobe )

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu sa individualnom kontrolom, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakog dana ), ketler, set za čaj i kafu, sef, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak ,ručak , jutarnja i popodnevna užina, večera , kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-02h, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od 7 dana u jednom od njih , sladoled u određenim terminima ,  bar na plaži od 10-18h .

Posebno se plaća prema pravilima hotela The Sense Deluxe 5*: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana i piće u limenkama, specijalna vina sva pića posle 24 :00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (restoran turske kuhinje Osmanli, restoran sa ribljim specijalitetima Lagos, restoran italijanske kuhinje La Vitas, ), barovi u okviru hotelskog kompleksa The Sense Deluxe 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela The Sense Deluxe 5*: usluga lekara, čuvanja dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car. WiFi je besplatan u lobiju .

Plaža hotela The Sense Deluxe 5*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 200m od hotela The Sense Deluxe 5*. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Shuttle do plaže je besplatan.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen za decu i odrasle, jedan bazen za odrasle ( starije od 16 god ) ,tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, zabavni programi tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina, sa programima u toku dana i mini disko uveče .

Posebno se plaća prema pravilima hotela The Sense Deluxe 5*: sportovi na vodi, SPA i Wellness centar, masaža.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

www.emirhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije