Trendy Side Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Trendy Side Beach Hotel
  • 31 slika
  • Naša preporuka
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Trendy Side Beach (+16) ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u Kumkoy regiji. Udaljen je oko 1 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antalijij i dobar je izbor za odmor u Sideu. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, rani doru

Hotel Trendy Side Beach Hotel

Hotel Trendy Side Beach (+16) ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u Kumkoy regiji. Udaljen je oko 1 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antalijij i dobar je izbor za odmor u Sideu. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, rani doručak, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića sladoled u snack baru u određenom terminu, poslastičarnica, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Ovaj simpatičan hotel ima 162 udobnih soba za goste. Klijenti mogu kontaktirati recepciju u bilo koje doba dana. Nažalost, ne postoje sobe u kojima oni koji borave u ovom objektu mogu da traže krevetić za mališane. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Trendy Side Beach hotela:

Hotel Trendy Side Beach 4* se nalazi u Kumkoy regiji. Udaljen je oko 1 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antaliji

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Trendy Side Beach 4* je 162 u glavnoj zgradi i dve anex zgrade.

  • Standard sobe (18-23 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2 ili 3 osobe),
  • Suit sobe (32 m2, 1 ili 2 spavaće sobe sa ili bez vrata između, 1 kupatilo, max 3+1 osobe),
  • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tušem, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kuvanje kafe i čaja, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) 24h usluga hrane i pića ,na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, rani doručak, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića , sladoled u snack baru u određenom terminu, poslastičarnica, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka

AI koncept hotela Trendy Side Beach 4* ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, energetska pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski i mediteranski), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Trendy Side Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama

Plaža hotela Trendy Side Beach 4*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. (Zamensa peškira za plažu se dodatno naplaćuje).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Trendy Side Beach 4*: sportovi na vodi, bilijar, Spa centar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

www.trendyhotels.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Lokacije