TUI BLUE Barut Andiz

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • TUI BLUE Barut Andiz
  • 34 slika
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • WiFi besplatan
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes & SPA

Hotel Tui Blue Barut Andiz ★★★★ (+16) - Kumkoy, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu. Hotel Tui Blue Barut Andiz 4* se nalazi u Kumkoy regiji 1,5 km od Sideu i 62 km od aerodroma u Antaliji. Nudi: All inclusive (sve uključeno), na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponoćna užina, sladoled u odre

Hotel TUI BLUE Barut Andiz

Hotel Tui Blue Barut Andiz ★★★★ (+16) - Kumkoy, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu. Hotel Tui Blue Barut Andiz 4* se nalazi u Kumkoy regiji 1,5 km od Sideu i 62 km od aerodroma u Antaliji. Nudi: All inclusive (sve uključeno), na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-01.00h, A'la Carte restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju, bar na plaži (sokovi i topla pića) od 10.00-17.00. Hotelska privatna peščana plaža se nalazi na 150m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate. Wi-Fi internet bez doplate. Uživajte u suncu, moru, prirodi, istoriji i zabavi! Barut Andiz kombinuje sve što možete očekivati od romantičnog odmora za parove i mladence, a ugošćuje isključivo goste od 16 i više godina. Uživajte u živim bojama prirode u svom njenom spokoju i spokoju u istorijskoj atmosferi Sidea. Uživajte u najkvalitetnijem rekreativnom iskustvu u Barut Andizu - nezamenljivoj opciji za one koji traže poseban odmor. Nudimo razne opcije soba koje su posebno dizajnirane za zadovoljstvo naših gostiju, restorane u kojima možete uživati u najizvrsnijim jelima iz celog sveta, prijatne kafiće i barove u kojima možete uživati ispijajući piće u bilo koje doba dana, kvalitetne animacije i aktivnosti, Spa & Wellness centar gde se možete počastiti i još mnogo toga... Uživajte u iskustvu života u Barut Andizu!

 

 

Položaj Tui Blue Barut Andiz hotela:

Hotel Tui Blue Barut Andiz 4* se nalazi u Kumkoy regiji 1,5 km od Sidea i 62 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Tui Blue Barut Andiz 4* ima 139 soba smeštenih u glavnoj zgradi.

  • Standardne sobe (28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 3 osobe)
  • Swim up sobe ( 28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, direktan pristup zajedničkom bazenu, max 3 osobe)
  • Junior suite ( 40 m2, 1 velika spavaća soba sa prostorom za sedenje, 1 kupatilo, max 3 osobe)
  • Jacuzzi suite ( 45 m2, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo sa đakuzijem na terasi, max 3 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem, fen, bade mantile, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda se dopunjuje svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak,popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određeno vreme, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-01.00h, A'la Carte restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju u jednom od njih, bar na plaži (sokovi i topla pića) od 10.00-17.00.

Koncept All Inclusive u hotelu Tui Blue Barut Andiz 4* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na spisku, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, specijalna vina, tursku kafu, sobnu uslugu, sva pića posle 01.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: Collunarium-internacionalni i Olive-italijanski, barovi širom hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet bez doplate.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tui Blue Barut Andiz 4*: usluge lakara, telefon, fax, pranje, hemisko čišćenje i peglanje veša, prodavnice, renta car

Plaža hotela Tui Blue Barut Andiz 4*:

Hotelska privatna peščana plaža se nalazi na 150 m od hotela Tui Blue Barut Andiz 4*. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, lagana animacija, nekoliko puta nedeljno živa muzika.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tui Blue Barut Andiz 4*: sportovi na vodi, SPA i kozmetički tretmani, masaža, bilijar.

Napomena:

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.barutblueandiz.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Lokacije