Turquoise Hotel

  • Turquoise Hotel
  • 37 slika

Hotel Turquoise ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, kasna noćna užina, sveže ceđeni sok od pomorandže samo uz doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pić

Hotel Turquoise Hotel

Hotel Turquoise ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, kasna noćna užina, sveže ceđeni sok od pomorandže samo uz doručak, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, u tri A’la Carte restorana uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, mini bar u sobama (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), bebi kutak u restoranu, dijetalni bife, bar na plaži. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, sunobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi Fi internet je besplatan u lobiju, sobama, na bazenu i u Lake Houses. Ovo luksuzno odmaralište na plaži se može pohvaliti idiličnim okruženjem smeštenim u senci aromatične borove šume u Side Sorgunu. Hotel se nalazi direktno pored privatne peščane plaže sa plavom zastavom, nudeći gostima ekskluzivno okruženje za opuštanje i opuštanje u intimnom okruženju. Ovo osamljeno utočište je savršena opcija za pronicljive putnike koji žele da se podmlade daleko od vreve svakodnevnog života. Zadivljujući hotel odmarališta se može pohvaliti spektakularnim kraljevskim stilom, mameći goste u savremenu eleganciju okoline. Sobe za goste su raskošno opremljene, sa zadivljujućim dizajnom, neutralnim bojama i luksuznim nameštajem. Hotel pruža neprevaziđenu lepezu vrhunskih objekata, koji zadovoljavaju potrebe gostiju za objedovanje, razonodu i rekreaciju do najvišeg stepena izvrsnosti.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Turquoise hotela:

Turquoise Hotel 5* se nalazi u regiji Sorgun, na 3,5km od Sidea  i 65km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Turquoise 5* raspolaže sa 486 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi, anex zgradama i Lake kućama:

  • Deluxe sobe (27-28m2, nalaze se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili pomoćni ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba ),
  • Deluxe family sobe (45-52m2, nalaze se u glavnoj zgradi, 2 spavaće sobe odvojene vratima, jedna sa francuskim ležajem, druga soba sa 2 singel ležaja, 1 kupatilo, max 4 osobe),
  • Garden block standard sobe (27-28m2, u garden bloku, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Garden block Family sobe (42-43m2, u garden bloku, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osobe),
  • Lake kuće se nalaze u baštenskom delu i gostima pružaju VIP uslugu

Svaka smeštajna jedinica hotela Turquoise 5* poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat, mini bar (voda, mineralna voda,pivo i  bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, LCD SAT TV i muzičke kanale, besplatan Wi F interneti, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, kasna noćna užina, sveže ceđeni sok od pomorandže samo uz doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bife,  mini bar u sobama (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), bebi kutak u restoranu, dijetalni bife, bar na plaži.

UAI koncept hotela Turquoise 5* ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, ekskluzivna vina,  A la carte restoran, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani: italijanski , turski, kineski, riblji, Steak House, Begonvil samo za goste iz Villa House, barovi u okviru hotelskog kompleksa sa uslugom pića.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Turquoise 5*: usluge lekara, čuvanja dece, pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, interenet, interent kafe, komjuterske igre, rent a car. Wi Fi internet je besplatan u lobiju, sobama, na bazenu i u Lake Houses.

Plaža hotela Turquoise 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, sunobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle (jedan bazen je samo za odrasle 16+), aqua park za toboganima za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, zabavni dnevni i večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 16 godina podeljeni po starosnim grupama i programom tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Turquoise 5*: masaža, SPA & Wellness centar, bilijar, kuglanje, igraonica, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

www.turquoise.com.tr


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije