Victory Be Mine Hotel

  • Victory Be Mine Hotel
  • 33 slika

Hotel Victory Be Mine ★★★★★ - Kizilot, Side, Turska se nalazi 15 km od centra Sidea, 15 km od Manavgata i 45 km od aerodroma u Antaliji i predstavlja savršen izbor za letovanje u Sideu. Prostire se na 25.000m² i nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, kasno noćne užine A'laCarte restorani uz rezervaciju unapred i jednom

Hotel Victory Be Mine Hotel

Hotel Victory Be Mine ★★★★★ - Kizilot, Side, Turska se nalazi 15 km od centra Sidea, 15 km od Manavgata i 45 km od aerodroma u Antaliji i predstavlja savršen izbor za letovanje u Sideu. Prostire se na 25.000m² i nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, kasno noćne užine A'laCarte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka ,domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, snek bar na plaži (od 10:00h do 17:00h). Besplatan Wi-Fi u lobiju, javnim površinama i u sobama. Hotelska privatna peščana plaža je udaljena oko 700 m od hotela Victory be Mine 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. bus do plaže

 

HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Victory Be Mine 5* hotela:

Hotel Victory Be Mine 5* se nalazi 15 km od centra Sidea, 15 km od Manavgata i 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Victory Be Mine 5* sadrži sledeće smeštajne jedinice:

  • Standardne sobe (28 m2, jedna soba ijednokupatilo max 2+1 osoba),
  • Economy roof sobe (24 m2 1 soba, 1 kupatilo, bez terase, sa kosim krovnim prozorom, na poslednjem spratu, max 2+1osoba),
  • Standard deluxe sobe (42 m2, spavaća soba + dnevni boravak, 1 kupatilo, aparat za espreso, max 2+1osoba)
  • Family sobe sa dve spavaće sobe (35 m2, dve odvojene spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe)
  • Superior Family sobe (42 m2, dve odvojene spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe)
  • Terrace luxury sobe: (28+15 m² terasa, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, aparat za espreso, max 2+1 osoba)
  • Terrace premium sobe: (28+15 m² terasa, 1 spavaća soba,1 kupatilo, aparat za espreso, đakuzi na terasi, max 2+1osoba)

Sve sobe u hotelu Victory be Mine 5* poseduju kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, SATTV i muzičke kanale, direktnu telefonsku liniju, mini bar( bezalkoholna pića i voda pri dolasku ), ketler, set za kafu i čaj, sef( uz doplatu ), laminat, terasu/balkon, Wi-FI.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, kasno noćne užine A'laCarte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka ,domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, snek bar na plaži (od 10:00h do 17:00h).

UAI koncept hotela Victory be Mine 5* ne uključuje: uvozna pića, premium pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, drugu posetu A la carte restoranu.

Sadržaj Victory Be Mine hotela:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, 4 A'la Carte restorana (italijanski, meksički, dalekoistočnjački i i riblji restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa

Posebno se plaća prema pravilima hotela Victory be Mine 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša ,frizer, telefon, fax, internet cafe, kompijuterske igrice, prodavnice, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u lobiju, javnim površinama i u sobama.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena oko 700 m od hotela Victory be Mine 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub zadecu od 4 do 12 godina sa različitim programima tokom dana, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Victory be Mine 5*: sportovi na vodi, kuglanje, bilijari i graonica, masaže i SPA& Wellnes centar

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Lokacije