VONRESORT Elite

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • VONRESORT Elite
  • 37 slika
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Vonresort Elite ★★★★★ - Colakli, Side, Turska se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 15 km od Manavgata i 55 km od aerodroma Antalija i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Ultra All Inclusive usluga Vonresort Elite hotela, renoviranog 2012. godine, na bazi je otvorenog bufea - samoposluživanje, 24h usluga hrane i pića, nudi izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni do

Hotel VONRESORT Elite

Hotel Vonresort Elite ★★★★★ - Colakli, Side, Turska se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 15 km od Manavgata i 55 km od aerodroma Antalija i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Ultra All Inclusive usluga Vonresort Elite hotela, renoviranog 2012. godine, na bazi je otvorenog bufea - samoposluživanje, 24h usluga hrane i pića, nudi izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, kasna noćna užina, pića i užina u Aqua Parku, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u disko klubu, mini bar u sobama (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), bar na plaži 10:00h-18:00h. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peskiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju i doplatu. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i sobama. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u ovoj ustanovi. Uživajući u fantastičnoj poziciji pored peščane plaže u okrugu Čolakli na turskoj mediteranskoj obali, ovaj porodični hotel pruža gostima pristup širokom spektru aktivnosti, uključujući i neke sadržaje u sestrinskom hotelu pored. Renoviran 2012. godine, hotel ima moderan smeštaj i gosti mogu da uživaju u brojnim restoranima i barovima, kao i sadržajima za zabavu. Mnogim turističkim atrakcijama u ovoj oblasti može se lako doći javnim prevozom koji se nalazi u blizini hotela, kao i taksi stajalište blizu ulaza u hotel. Prelepe rimske i helenističke ruševine u centru Sidea, gde postoji veliki izbor suvenirnica, udaljene su oko 12 km.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Vonresort Elite hotela:

Vonresort Elite Hotel se nalazi u Sideu, u regiji Colakli, udaljen je oko 15 km od Manavgata i 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Vonresort Elite 5* ima ukupno 180 smeštajnih jedinica.

  • Standardna soba (31 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Superior soba (36 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, max 3 osobe),
  • Family soba sa krevetima na sprat (36 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, 1 kupatilo, max 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Vonresort Elite 5* ima: kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), ketler , set za kafu i čaj, sef, tepih, SAT TV i muzički kanali,balkon. Wi-Fi internet je besplatan .

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) 24h usluga hrane i pića, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnu noćnu užinu, pića i užina u Aqua Parku, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži 10:00-18:00h, sva pića u disko klubu.

UAI koncept hotela Vonresort Elite 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, A’la carte restorane - uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu,sva flaširana pića, pića u Irish pabu.

Sadržaj:

Glavni restoran Safran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani: Kaftan Kebab House (turska kuhinja), Vogatore (italijanska kuhinja - Golden beach), Beluga (riblji restoran), Kekik (Turska kuhinja - Golden beach) Kaiseki (dalekoistočna kuhinja), Longhom Steak House (stek restoran), Rdika (mediternaksa kuhinja ), Agave (Meksička kuhinja), Aegean (Grčka kuhinja), L'atelier Bistro - otvoren do 07:00h ujutru, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Vonresort Elite 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i sobama.

Plaža hotela Vonresort Elite 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peskiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki Aqua park sa 11 tobogana (ulaz je slobodan za goste hotela), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programima .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Vonresort Elite 5*: sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, sajam zabave, masaža i salon lepote.

Napomena:

Hotel Vonresort Elite 5* renoviran je 2012. godine.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.vonhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije