Voyage Sorgun

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Voyage Sorgun
  • 42 slika
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Voyage Sorgun ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, svež

Hotel Voyage Sorgun

Hotel Voyage Sorgun ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, sveži voćni sokovi, 24h otvorena kuhinja, deo za bebe u restoranu, diet bufe, snek bar na plaži 10:00h-18:00h, . Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Besplatan Wi-Fi u celom hotelu. Predstavljajući eleganciju Voyage hotela na svakom koraku, Voyage Sorgun donosi jedinstvenu prirodu i neograničenu udobnost zajedno sa lokacijom bliskoj šumi Sorgun. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Plaža ima dva dela, jedan za porodice sa decom a drugi samo za odrasle (16+). Glavni restoran imanja, nudi najposebnije ukuse turske i svetske kuhinje u širokom spektru. Dozvolite sebi da istražujete nove ukuse i jela, pored svojih omiljenih jela, na delikatno pripremljenom švedskom stolu. Zabava nikada ne prestaje u Voyage Sorgunu koji ima poseban koncept - disko na obali mora. Igre na bazenu i žurke daju polet odmoru uz učešće svetski poznatih umetnika i bendova tokom celog leta. Pored mini kluba, na raspolaganju su zatvoreno igralište i akvapark koji takođe nudi neograničene mogućnosti zabave za decu. Sense SPA centar sa sertifikovanim trenerima očekuje sve one koji žele da se odmore nakon zabave. Sa zadivljujućim mirisom borove šume, svojom arhitekturom u skladu sa prirodom, nenadmašnom prezentacijom raskošnih ukusa svetske kuhinje i posebnim zabavnim prostorima za decu i odrasle, Voyage Sorgun će pretvoriti vaš odmor iz snova u stvarnost.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Voyage Sorgun hotela:

Voyage Sorgun Hotel 5* nalazi se u Sideu, u regiji Sorgun. Udaljen je 6 km od Sidea i Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Voyage Sorgun 5* ima ukupno 508 smeštajnih jedinica, u glavnoj zgradi i u bungalovima.

Glavna zgrada:

  • Standardne sobe (31m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, max 3 osobe + beba),
  • Family sobe (50m2, 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, max 4 osobe + beba).

Bungalovi:

  • Standardne sobe (35m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, max 3 osobe + beba),
  • Family sobe (53m2, 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, max 4 osobe + beba),
  • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Voyage Sorgun 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, laminat, pločice su samo u standardnim sobama u bungalovima , mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, male flaše belog i crvenog vina, mleko, čokolada, grickalice se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, LSD SAT TV i muzičke kanale,balkon ili terasu. WiFi internet je besplatan.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, sveži voćni sokovi, 24h otvorena kuhinja, deo za bebe u restoranu, diet bufe, snek bar na plaži 10:00h-18:00h.

UAI koncept hotela Voyage Sorgun 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, eksluzivna vina, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i uz doplatu, nargila, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A la Carte restorani (Vista - italijanski, Wen - kineski, Buzuki - grčki, Tepsi - turski, Carino - steak house, Sushi/Tepanayak restoran, barovi u hotelskom kompleksu koji služe hranu i piće, engleski pub otvoren 24h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Voyage Sorgun 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u celom hotelu.

Plaža hotela Voyage Sorgun 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Plaža ima dva dela, jedan za porodice sa decom a drugi samo za odrasle (16+).

Sport i zabava:

Zatvoreni (ne radi tokom leta) i otvoreni bazeni za odrasle i decu (jedan od njih je samo za odrasle), akva park sa toboganima za odrasle i za decu, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, mini golf, zabavni programi i takmičenja tokom dana, večernji šou programi, Tugi dečiji svet - mini klub za decu od 4 do 12 godina, tinejdž klub za uzrast od 13 do 16 godina sa programom tokom dana i uveče, Sajam zabave, mini disco i različite aktivnosti za decu. Program za decu od 0 do 3 godine- kolica za bebe, kadice za bebe, noša ...

Posebno se plaća prema pravilima hotela Voyage Sorgun 5*: masaža, Spa & Wellness centar, bilijar, kuglanje, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Voyage Sorgun 5* renoviran je tokom 2014/15. godine.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.voyagehotel.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije