Bendis Beach

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Akyarlar
  • Bendis Beach
  • 10 slika

Hotel Bendis Beach ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Akyarlar/Turgutreis, udaljen od plaže 50 m. Plaža je peščano - šljunkovita sa suncobranima i ležaljkama besplatnim za goste hotela.. Udaljen je cca. 5 km od centra i luke Turgutreis-a, cca. 24 km od centra Bodruma i cca. 55 km od aerodroma Milas. Nudi All Inclusive uslugu - otvoreni bife, samoposluživanje, izbor više jela (šveds

Hotel Bendis Beach

Hotel Bendis Beach ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Akyarlar/Turgutreis, udaljen od plaže 50 m. Plaža je peščano - šljunkovita sa suncobranima i ležaljkama besplatnim za goste hotela.. Udaljen je cca. 5 km od centra i luke Turgutreis-a, cca. 24 km od centra Bodruma i cca. 55 km od aerodroma Milas. Nudi All Inclusive uslugu - otvoreni bife, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h prema hotelskom konceptu. Ovaj šarmantni hotel, renoviran 2007. godine, sastoji se od glavne zgrade sa zasebnim blokovima na 2 sprata u lepom zemljištu koje vodi do plaže. Hotel ima pravo bogatstvo sadržaja i pogodan je za porodice, jer ima dečiji klub i igraonicu. Hotel takođe ima restoran, bar, diskoteku i mini market. Smešten na južnom delu poluostrva Bodrum, kompleks je udaljen manje od 5 minuta automobilom od luke Akjarlar i 5 km od Turgutreisa. Kosmopolitsko letovalište Bodrum udaljeno je oko 24 km i do njega se lako može doći javnim prevozom koji se nalazi ispred hotela.

 

Položaj Bendis Beach 4* hotela:

Hotel Bendis beach se nalazi u regiji Akyarlar / Turgutreis. Udaljen je cca. 5 km od centra i luke Turgutreis-a, cca. 24 km od centra Bodruma i cca. 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Bendis Beach 4* je 141. Standardnih soba ima 104, large soba 27, soba za osobe sa posebnim potrebama 1 i suit soba 9. Sobe su sa pogledom na bazen, more ili baštu ( površine 26-32m2). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, mini bar, sef i TV.

Usluga:

Hotel Bendis Beach 4* nudi All Inclusive uslugu - otvoreni bife, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h prema hotelskom konceptu.

U AI koncept nisu uključena: uvozna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi i turska kafa.

Sadržaj hotela Bendis Beach 4*:

Recepcija, lobi, glavni restoran, 3 bara u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema uslovima hotela Bendis Beach 4*: usluge pranja i peglanja veša, salon lepote, frizer, usluga lekara, fax, fotokopirnica, market, usluga transfera, rent a car.

Plaža:

Hotel Bendis Beach 4* je udaljen od plaže 50 m. Plaža je peščano - šljunkovita sa suncobranima i ležaljkama besplatnim za goste hotela.

Sport i zabava:

Otvoren bazen, dečiji bazen, mini –club za decu ( 4-12 god. ), igralište za decu, fitnes centar, teniski teren, mogućnost odbojke na plaži, košarka, tursko kupatilo, stoni tenis, mini fudbal, pikado, bilijar, animacija dnevna i večernja.

Posebno se plaća prema uslovima hotela Bendis Beach 4*: motorizovani sportovi na vodi, pedalino, masaže, piling u turskom kupatilu, usluge u salonu za negu lepote i usluge frizera..

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije