KAIRABA Bodrum Imperial

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Akyarlar
  • KAIRABA Bodrum Imperial
  • 23 slika

Hotel Kairaba Bodrum Imperial ★★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ovaj impresivni kompleks se nalazi na ogromnom zemljištu i sastoji se od 9 blokova impresivne arhitekture koja ima kastelirani stil i nudi Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga hrane i pića) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (

Hotel KAIRABA Bodrum Imperial

Hotel Kairaba Bodrum Imperial ★★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ovaj impresivni kompleks se nalazi na ogromnom zemljištu i sastoji se od 9 blokova impresivne arhitekture koja ima kastelirani stil i nudi Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga hrane i pića) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doruča, ručak i večeru, noćnu užunu.Ovaj klimatizovani hotel ima ukupno 375 soba i brojne sadržaje za slobodno vreme i zabavu. Vodeni toranj i organizovane igre i aktivnosti za odrasle i decu, kao i 3 otvorena bazena samo su deo opcija koje nudi hotel. Gosti se mogu pridružiti sportskim aktivnostima, vežbati u teretani ili se razmaziti tretmanom umirujuće masaže ili SPA terapijom. Vodeni sportovi dostupni su na obližnjoj plaži. Kada odsednete u Kairaba Bodrum Imperial 5* hotelu u Bodrumu, bićete u blizini zaliva, na 15 minuta vožnje od plaže Camel i plaže Bitez. Spustite se do vode i uživajte u danu na privatnoj plaži ili iskoristite druge rekreativne pogodnosti, uključujući teniske terene na otvorenom i tobogan. Dodatne funkcije ovog objekta uključuju besplatan bežični pristup internetu, prodavnice suvenira/novinski kiosci i frizerski salon. Pogodnosti uključuju 24-časovnu recepciju, višejezično osoblje i ostavu za prtljag.

 

HOTEL FACTSHEET & UAI KONCEPT - SR

 

Položaj Kairaba Bodrum Imperial 5* hotela:

Hotel Kairaba Bodrum Imperial 5* se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Kairaba Bodrum Imperial 5* ima ukupno 375 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (24m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Standardna soba sa krevetima na sprat (24m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Family soba (40m2, max. 3+1 osoba),
  • Suit (60m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kairaba Bodrum Imperial 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, sef, centralnu klimu, telefon, papuče, bade mantil, LCD TV, balkon, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno).

Usluga:

Hotel Kairaba Bodrum Imperial 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga hrane i pića) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doruča, ručak i večeru, noćnu užunu. A La Carte restorani su uz rezervaciju, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i čaj u određeno vreme.

Ultra All inclusive koncept hotela Kairaba Bodrum Imperial 5* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Coco bar, A La Carte restorane.

Sadržaj hotela Kairaba Bodrum Imperial 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La carte restorani: Olive - italijanski restoran, Oyster - riblji restoran, Umami - turski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, sobna usluga, rent a car, frizer, fotograf, pranje veša, telefon, sale za sastanke. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža:

Hotel Kairaba Bodrum Imperial 5* se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis, mini golf, teniski tereni, košarka, fitnes centar, dečije igralište. Zabavni program tokom dana, uživo muzika određenim danima, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: tretmani u spa centru, masaže, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije