Kefaluka Resort

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Akyarlar
  • Kefaluka Resort
  • 70 slika
  • Naša preporuka

Hotel Kefaluka Resort ★★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu (ultra sve uključeno), 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, užine u toku dana, snek na plaži (12:00 - 16:00h), sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani jedn

Hotel Kefaluka Resort

Hotel Kefaluka Resort ★★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu (ultra sve uključeno), 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, užine u toku dana, snek na plaži (12:00 - 16:00h), sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani jednom tokom boravka uz rezervaciju, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni voćni sokovi samo za vreme doručka u glavnom restoranu. Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 440 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu. Ovaj hotel se nalazi na padini iznad zaliva Akyarlar, koji je časopis Forbs izabrao za jednu od 15 najboljih plaža na svetu. Odmaralište ima jedinstven pogled na grčko ostrvo Kos preko Egejskog mora. Moderan hotel, nudi izbor barova i restorana, uključujući kafić, restoran i diskoteku. Za poslovne ljude tu su brojne sale za sastanke, poslovni centar i bežični pristup internetu. Hotel ima ukupno 4 bazena, od kojih su 3 na otvorenom, uključujući bazen za aktivnosti, dečije kupalište i akva park. Gosti se mogu opustiti uz snek bar pored bazena ili koristiti ležaljke i suncobrane na terasi za sunčanje. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su brojne sportske aktivnosti i sadržaji.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Kefaluka Resort 5* hotela:

Hotel Kefaluka Resort 5* se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 10 km od mesta Turgutreis, 25 km od centra Bodruma i 60 km od aerodroma Milas u Bodrumu .

Smeštaj:

Hotel Kefaluka Resort 5* ima ukupno 384 smeštajne jedinice, 95% njih ima pogled na more:

  • Standardna soba (27m2, spavaća soba, kupatilo, balkon ili terasa, max. 2+1 osoba),
  • Family soba (30-34m2, max. 2+2 osobe),
  • Connected soba (27m2, max. 2+1 osoba),
  • Deluxe soba (36m2, max. 2+1 osoba),
  • Junior suit (52-56m2, max. 2+1 osoba), ·Family suit (48-79m2, max. 2+2 osobe),
  • Superior suit (126m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, balkon i terasa, max. 4 osobe),
  • Prestige suit (186m2, tri spavaće sobe, tri kupatila, balkon i terasa, max. 6 osoba),
  • 4 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kefaluka Resort 5* ima: balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Kefaluka Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu (ultra sve uključeno), 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, užine u toku dana, snek na plaži (12:00 - 16:00h), sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani jednom tokom boravka uz rezervaciju, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni voćni sokovi samo za vreme doručka u glavnom restoranu.

Ultra all inclusive usluga ne uključuje: premium uvozna pića, uvozna i specijalna vina, uvozni šampanjac, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove (osim za vreme doručka), sobnu uslugu.

Sadržaj hotela Kefaluka Resort 5*:

Kefalonya glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Zuzu restoran, poslastičarnica Lokum, Agora snek restoran, A La Carte restorani uz rezervaciju i besplatno jednom tokom boravka: Meyhane - riblji restoran, Luna Piana - italijansk restoran, Kebabi - turski restoran, Shi Feng - kineski restoran, El Sombrero - meksički restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, faks, fotograf. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotel Kefaluka Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 440 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park sa tri tobogana, teretana, fudbal, košarka, odbojka na plaži, teniski teren, oprema za tenis i mini fudbal, pikado, stoni tenis, streljaštvo. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima, mini klub za decu od 04-12 godina i klub za tinejdžere od 12-18 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskog terena i terena za fudbal, kompjuterske igrice, bilijar, kuglanje, streljana, motorizovani sportovi na vodi..

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije