Liv Hotel By Bellazure Boutique

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Akyarlar
  • Liv Hotel By Bellazure Boutique
  • 40 slika

Hotel Liv Hotel By Bellazure (Boutique Hotel) - Turgutreis, Bodrum, Turska je odličan izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Pun Pansion Plus za doručak, kasni doručak, ručak i večeru. Bezalkoholna pića za vreme obroka, pivo i vino za vreme ručka i večere. Hotel Liv By Bellazure se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Hotel Liv By Bellazure se nala

Hotel Liv Hotel By Bellazure Boutique

Hotel Liv Hotel By Bellazure (Boutique Hotel) - Turgutreis, Bodrum, Turska je odličan izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Pun Pansion Plus za doručak, kasni doručak, ručak i večeru. Bezalkoholna pića za vreme obroka, pivo i vino za vreme ručka i večere. Hotel Liv By Bellazure se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Hotel Liv By Bellazure se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 9 km od mesta Turgutreis, 18 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Liv Hotel By Bellazure (Boutique Hotel) hotela:

Hotel Liv By Bellazure se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 9 km od mesta Turgutreis, 18 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Liv By Bellazure ima ukupno 60 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (spavaća soba, kupatilo, francuski balkon),
  • Suite (spavaća soba, kupatilo, francuski balkon).

Svaka smeštajna jedinica hotela Liv By Bellazure ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, telefon, SAT TV, sef, mini bar, francuski balkon.

Usluga:

Hotel Liv By Bellazure nudi uslugu Pun Pansion Plus  za doručak, kasni doručak, ručak i večeru. Bezalkoholna pića za vreme obroka, pivo i vino za vreme ručka i večere.

Pun Pansion Plus koncept hotela Liv By Bellazure ne uključuje: sva alkoholna i bezalkoholna pića van obroka, sveže ceđene sokove (osim za vreme doručka).

Sadržaj hotela Liv Hotel By Bellazure (Boutique Hotel):

Glavni restoran, bar pored bazena, bar na plaži. Užina u baru na plaži od 12:30-18h se dodatno plaća. Sva pića u barovima od 10:00-24:00h se dodatno plaćaju osim vode. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, rent a car, sobna usluga, pranje veša, telefon, faks, frizer, hemijsko čišćenje.

Plaža:

Hotel Liv By Bellazure se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, tusko kupatilo, sauna, odbojka, teniski teren. Zabavni program tokom dana, uživo muzika dva puta nedeljno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Liv Hotel By Bellazure (Boutique Hotel): oprema za tenis, masaža, tretmani lica i tela, salon lepote, sportovi na vodi..

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije