Xanadu Island

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Akyarlar
  • Xanadu Island
  • 90 slika
  • Naša preporuka

Hotel Xanadu Island ★★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: High Class All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina i užina u toku dana, snek bar, poslastičarnica, dečiji bufe, sladoled u određeno vreme, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A La Car

Hotel Xanadu Island

Hotel Xanadu Island ★★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: High Class All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina i užina u toku dana, snek bar, poslastičarnica, dečiji bufe, sladoled u određeno vreme, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani. Hotel Xanadu Island 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Xanadu Island je prestižni i ekskluzivni hotel sa pet zvezda, koji se nalazi na zapadnoj obali Turske, na privatnom poluostrvu, okružen vodama Egejskog mora i prelepim baštama sa cvećem. Poznat je po prelepim stablima maslina, stenovitim brdima i velikoj borovoj šumi. Svi jedinstveni apartmani i vile imaju pogled na more. Ovo očaravajuće i luksuzno odmaralište je izgrađeno na liticama poluostrva. Nudi savršenu lokaciju za miran i spokojan odmor sa prelepim pogledom na okolna ostrva. Prirodno okruženje je upotpunjeno finim hotelskim asortimanom modernih sadržaja. Hotelski Spa & Wellness centar pruža neverovatno iskustvo koje odražava misteriju i magiju istoka. Ovo privatno rajsko odmaralište se nalazi u blizini malog idiličnog mesta Akyarlar, na samo nekoliko minuta vožnje do mesta Turgutrei, 25 km od centra Bodruma i 60 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Grad Bodrum sa svojim uskim ulicama i užurbanim noćnim životom, omiljeno je odredište turista iz celog sveta. Grčko ostrvo Kos se nalazi prekoputa hotelskog poluostrva, na koje možete otići na izlet iz Bodruma ili Turgutreisa.

 

Položaj Xanadu Island 5* hotela:

Hotel Xanadu Island 5* se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 60 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Xanadu Island 5* ima ukupno 222 smeštajne jedinice:

  • Courtyard Suite (51m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja, deo za sedenje sa sofom, kupatilo),
  • Manor House Suite (72m2, spavaća soba sa king size krevetom, dnevna soba, kupatilo),
  • Connected Courtyard Suite (dva courtyard suita povezana vratima, jedna spavaća soba sa king size krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dva kupatila),
  • Romance Suite (spavaća soba sa kružnim king size krevetom, deo za presvlačenje, kupatilo),
  • Sunset Suite (70m2, spavaća soba sa king size krevetom, dnevna soba sa sofom, kupatilo),
  • King Suite (85m2, spavaća soba sa king size krevetom, dnevna soba sa delom za sedenje i trpezarisjkim delom, kupatilo),
  • Deluxe Suite (80m2, spavaća soba sa king size krevetom, dnevna soba sa sofom, kupatilo),
  • Elegance Suite (92m2, dve spavaće sobe, jedna sa king size krevetom, druga spavaća soba sa sofom na rasklapanje, kupatilo),
  • Lavender Suite (110m2, dve spavaće sobe, deo za presvlačenje, terasa sa ležaljkama za sunčanje, kupatilo),
  • Executive Suite (dve spavaće sobe, deo za presvlačenje, dnevna soba sa trpezarijom, dva kupatila),
  • Royal Suite (238m2, tri spavaće sobe, dnevna soba sa trpezarijom, dva kupatila, terasa sa ležaljkama i delom za sedenje),
  • Premium Villa (284m2, dupleks, na nižem spratu velika dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba i kupatilo, na višem spratu soba za presvlačenje, tri spavaće sobe, tri kupatila, privatni bazen i terasa sa ležaljkama za sunčanje),
  • Royal Villa (537m2, dupleks, na nižem spratu kuhinja, ostava, kupatilo, velika dnevna soba sa trpezarijom, terasa sa delom za sedenje, spavaća soba sakupatilom, radna soba, na višem spratu četiri spavaće sobe, četiri kupatila, soba za presvlačenje, đakuzi, sauna i velika terasa sa ležaljkama).

Svaka smeštajna jedinica hotela Xanadu Island 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar (svakodnevno se dopunjuju bezalkoholna pića), balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Xanadu Island 5* nudi High Class All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina i užina u toku dana, snek bar, poslastičarnica, dečiji bufe, sladoled u određeno vreme, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani.

Sadržaj hotela Xanadu Island 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: Azzurro - italijanski restoran, Aegean - egejski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Usluga lekara na zahtev, čuvanje dece na zahtev, pranje veša, frizer, prodavnice.

Plaža:

Hotel Xanadu Island 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, teniski teren, fitnes centar, kuglanje, stoni tenis, bilijar, pikado. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, disko, mini klub za decu od 4-12 godina, dečije igralište.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije