Ambrosia

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Bitez
  • Ambrosia
  • 41 slika

Hotel Ambrosia ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Bitez, udaljen je 7 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma u Bodrumu. Nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje u glavnom restoranu. U koncept usluge uključen je doručak (švedski sto) i služi se od 07:30 - 10:00h. Snek bar je takođe dostupan tokom celog dana, u večernjim časovima gosti mogu da uživaju u piću (lobi bar). Ova

Hotel Ambrosia

Hotel Ambrosia ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Bitez, udaljen je 7 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma u Bodrumu. Nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje u glavnom restoranu. U koncept usluge uključen je doručak (švedski sto) i služi se od 07:30 - 10:00h. Snek bar je takođe dostupan tokom celog dana, u večernjim časovima gosti mogu da uživaju u piću (lobi bar). Ovaj hotel se nalazi na sjajnoj lokaciji u zalivu Bitez, sa nagrađivanom plažom Bitez sa Plavom zastavom. Smešten je u srcu oblasti prepune istorije i prirode, samo 2 km od turističkog centra Gumbeta. Ovaj hotel na plaži nudi prelepu lokaciju, širok izbor dnevnih aktivnosti i restorana i prijatno okruženje. Idealna je destinacija za opuštajući odmor i obuhvata ukupno 106 smeštajnih jedinica. Sadržaji koji se nude gostima ovog klimatizovanog objekta obuhvataju predvorje sa 24-časovnom recepcijom i uslugom odjave, hotelski sef, menjačnicu i garderobu. Tu su i internet kafe, bar i restoran, kao i konferencijski sadržaji. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i standardno su potpuno opremljene. Sve sobe imaju ili balkon ili terasu.

 

HOTEL FACTSHEET - SR

 

Položaj Ambrosia 4* hotela:

Hotel Ambrosia 4* se nalazi u regiji Bitez, udaljen je 7 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Ambrosia 4* ima ukupno 106 smeštajnih jedinica.

Svaka smeštajna jedinica hotela Ambrosia 4* ima: kupatilo sa kadom i toaletnim priborom, mini bar, LCD TV sa satelitskim programima, balkon, Wi-Fi.

Usluga:

Hotel Ambrosia 4* nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje u glavnom restoranu. U koncept usluge uključen je doručak (švedski sto) i služi se od 07:30 - 10:00h. Snek bar je takođe dostupan tokom celog dana, u večernjim časovima gosti mogu da uživaju u piću (lobi bar).

Sadržaj hotela Ambrosia 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena, lobi bar. Hotel poseduje privatni parking.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: prodavnice, market, kozmetički salon, iznajmljivanje automobila. Wi-Fi internet je besplatan u janim delovima hotela.

Plaža:

Hotel Ambrosia 4* se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni..

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni, dečiji bazen, sauna, aerobik, košarka, odbojka na plaži, pikado, teretana, dečije igralište, bilijar, zabavni program, večernje zabave, animacioni tim, karaoke, igraonica.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, jet ski, masaže, iznajmljivanje bicikla.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije