Bitez Garden Life Hotel & Suites

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Bitez
  • Bitez Garden Life Hotel & Suites
  • 39 slika

Bitez Garden Life Hotel & Suites ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Bitez. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa i kolači u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hote

Hotel Bitez Garden Life Hotel & Suites

Bitez Garden Life Hotel & Suites ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Bitez. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa i kolači u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hotel Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* je udaljen 250 metara od privatne plaže. Peškiri za plažu se dodatno naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* hotela:

Hotel Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* se nalazi u mestu Bitez. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* ima ukupno 183 smeštajne jedinice:

  • Standardna soba (15-21m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 + 1 osoba),
  • Family soba 1 (25-30m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Family soba 2 (40-45m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 5 osoba).   

Svaka smeštajna jedinica hotela Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, LCD TV, mini bar, balkon ili francuski balkon, pločice.

Usluga:

Hotel Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa i kolači u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h.

All inclusive koncept hotela Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića od 23:00 - 10:00h, energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića.

Sadržaj hotela Bitez Garden Life Hotel & Suites 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, prodavnice.

Plaža:

Hotel Bitez Garden Life Hotel & Suites 4* je udaljen 250 metara od privatne plaže. Peškiri za plažu se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, tobogani, pikado, stoni tenis, aerobik, dnevna animacija, uživo muzika određenim danima, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sauna, tursko kupatilo, masaža, pilinzi lica i tela.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije