Costa Bitezhan Hotel

 1. Turska
 2. Bodrum
 3. Bitez
 • Costa Bitezhan Hotel
 • 32 slika

Hotel Costa Bitezhan ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Bitez, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu nisu dostupni. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 42 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, k

Hotel Costa Bitezhan Hotel

Hotel Costa Bitezhan ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Bitez, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu nisu dostupni. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 42 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kafa u toku dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h.

Položaj Costa Bitezhan hotela:

Hotel Costa Bitezhan 4* se nalazi u mestu Bitez. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 42 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Costa Bitezhan 4* ima ukupno 81 smeštajnu jedinicu:

 • Standardna soba (17m2, spavaća soba, kupatilo).

Svaka smeštajna jedinica hotela Costa Bitezhan ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, sef, klimu, minibar (prazan), direktnu telefonsku liniju, SAT TV, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Hotel Costa Bitezhan 4* nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kafa u toku dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h.

All inclusive koncept hotela Costa Bitezhan 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, sva pića od 23.00 - 10.00h.

Sadržaj hotela Costa Bitezhan :

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar u lobiju, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Costa Bitezhan 4*: usluga lekara, rent a car, šoping centar, usluga pranja veša.

Plaža:

Hotel Costa Bitezhan 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, sauna, tursko kupatilo, aerobik, lagana animacija tokom dana, šah.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije