Hillstone Bodrum Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Bodrum grad
  • Hillstone Bodrum Hotel & Spa
  • 44 slika

Hotel Hilllstone Hotel & Spa ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u Bodrumu. Udaljen je 28 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel ima ukupno 96 smeštajnih jedinica. Sadržaj hotela je glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran vavilon Night (svetska kuhinja i specijaliteti mora, u zavisnosti od vremenski uslova na otvorenom), 4 sale za sastanke, pista za helihopter, 4 bara (somine, b

Hotel Hillstone Bodrum Hotel & Spa

Hotel Hilllstone Hotel & Spa ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u Bodrumu. Udaljen je 28 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel ima ukupno 96 smeštajnih jedinica. Sadržaj hotela je glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran vavilon Night (svetska kuhinja i specijaliteti mora, u zavisnosti od vremenski uslova na otvorenom), 4 sale za sastanke, pista za helihopter, 4 bara (somine, bar na bazenu, lobby bar, vitamin bar), bioksop, parking, lekar, obezbeđenje, usluga pranja peglanja i hemijskog čišćenja, sobna ulsuga, menjački poslovi.

 

Položaj Hilllstone Hotel & Spa 5* hotela:

Hotel Hilllstone Hotel & Spa 5* se nalazi u Bodrumu. Udaljen je  28 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Hillstone Hotel & Spa 5* ima ukupno 96 smeštajnih jedinica:

  • Deluxe soba (35m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Luxury soba (40m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Palm suite (80m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Panorama suite (160m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe),
  • Maestro vila (480m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinja, kamin, privatni spa sa unutrašnjim bazenom, đakuzi, hamam, max. 6 osoba),
  • 1 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Hillstone Hotel & Spa 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, LED TV, klimu, sef, Wi-fi, mini bar, set za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Sadržaj hotela Hilllstone Hotel & Spa 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran vavilon Night (svetska kuhinja i specijaliteti mora, u zavisnosti od vremenski uslova na otvorenom), 4 sale za sastanke, pista za helihopter, 4 bara (somine, bar na bazenu, lobby bar, vitamin bar), bioksop, parking, lekar, obezbeđenje, usluga pranja peglanja i hemijskog čišćenja, sobna ulsuga, menjački poslovi.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, usluga pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, sobna usluga.

Sport i zabava:

Hotel ima zatvoreni i otvoreni bazen u Spa centru, 3 bazena na otvorenom, dečiji bazen, spa centar sa 2500m2 u okviru koga se nalaze: 3 turska kupatila, 2 saune, 7 soba za masažu, 2 parna kupatila, zatvoreni bazen, razni tretmani za lice i telo, đakuzi, fitnes centar. Dostupne su razne dnevne i večernje animacije, joga, pilates.
Sve usluge u spa centru su uz doplatu.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije