LABRANDA TMT Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Icmeler
  • LABRANDA TMT Bodrum
  • 37 slika

Hotel Labranda TMT Bodrum ★★★★★ - Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna supa, dečiji bufe tokom večere, Gozleme House, Paradiso poslastičarnica, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Labranda TMT Bodrum 5* se nalazi na p

Hotel LABRANDA TMT Bodrum

Hotel Labranda TMT Bodrum ★★★★★ - Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna supa, dečiji bufe tokom večere, Gozleme House, Paradiso poslastičarnica, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Labranda TMT Bodrum 5* se nalazi na privatnoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela. Hotel Labranda TMT Bodrum 5* je poslednji put renoviran 2015. godine i nalazi se na površini od 32.000 kvadratnih metara. Ovaj kompleks sa vrhunskom uslugom ima neverovatnu morsku stranu sa pogledom na zamak Bodrum, a nalazi se u centru Bodruma na udaljenosti od 35 km od aerodroma Milas Bodrum. Ovo odmaralište čeka posetioce da neguju jedinstven san u Bodrumu, „Biser Egeja“ sa svojim istorijskim lepotama, jedinstvenom prirodom i dubokim plavim morem. Dok sunce polako izlazi nad poluostrvom Bodrum u Egejskom moru; oživite duginim bojama uz Vera Miramar Resort. Magija tirkizno plave je kombinovana sa magičnim dodirom zelene u Vera Miramar Resortu. Otvaraju vam se vrata sreće, udobnosti, zabave i mira. Da li ste spremni za nezaboravan odmor gde su svi najsitniji detalji pripremljeni za Vašu udobnost? ​ Odmaralište gostima pruža zdravlje koje dolazi iz vode za mirnu i pročišćenu dušu daleko od haosa života gde možete iskusiti „čistotu“. Atmosfera tradicionalnog Hamama (Turskog kupatila) i kulture Dalekog istoka i modernog stila ujedinjuje, nudi mogućnosti da potpuno osvežite i obnovite svoje telo i dušu. Za više iskustava, ovo odmaralište se nalazi u blizini Mauzoleja Halikarnasa (jednog od sedam drevnih svetskih čuda) i grada Halikarnasa.

 

Položaj Labranda TMT Bodrum hotela:

Hotel Labranda TMT Bodrum 5* se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Labranda TMT Bodrum 5* ima ukupno 329 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (24m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Hillside Annex Family soba (38m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osobe),
  • Annex Standardna soba (20-24m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Superior soba (34m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Labranda TMT Bodrum 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, LCD TV, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), set za kafu i čaj, balkon, flancuski balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Labranda TMT Bodrum 5* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna supa, dečiji bufe tokom večere, Gozleme House, Paradiso poslastičarnica, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Labranda TMT Bodrum 5* ne uključuje: flaširana pića, uvozna pića, luksuzni viski, sveže ceđene voćne sokove, šampanjac, energetska pića.

Sadržaj hotela Labranda TMT Bodrum 5*:

Glavni restoran Lindita na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani:Luigis - italijanski restoran, Zest - restoran morskih plodova, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, faks, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, prodavnice.

Plaža:

Hotel Labranda TMT Bodrum 5* se nalazi na privatnoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, bazen sa dva tobogana, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, košarka, pikado, step aerobik, gimnastika u vodi, spa centar, streljaštvo. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, tretmani lica i tela, salon lepote, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Labranda TMT Bodrum 5* je poslednji put renoviran 2015. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa (Boutique Hotel), (Boutique Hotel) i (Boutique Hotel) zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije