Phoenix Sun Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Gumbet
  • Phoenix Sun Bodrum
  • 37 slika

Hotel Phoenix Sun Bodrum ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, ponoćna supa. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hotel Phoenix Sun 4* se nalazi 750 metara od gradske

Hotel Phoenix Sun Bodrum

Hotel Phoenix Sun Bodrum ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, ponoćna supa. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hotel Phoenix Sun 4* se nalazi 750 metara od gradske plaže, dok je od svoje privatne plaže udaljen 1500 metara. Ležaljke i suncobrani su besplatnai na privatnoj plaži. Peškiri za plažu su uz depozit.

 

Položaj Phoenix Sun Bodrum 4* hotela:

Hotel Phoenix Sun 4* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 5 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Phoenix Sun 4* ima ukupno 226 smeštajnih jedinica:

  • Economy soba (24m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Standardna soba (26m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Family soba (35m2, dve odvojene spavaće sobe, kupatilo)

Svaka smeštajna jedinica hotela Phoenix Sun 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, klimu, SAT TV, francuski balkon ili terasu, mini bar (prazan), pločice.

Usluga:

Hotel Phoenix Sun 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, ponoćna supa. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h.

All Inclusive koncept hotela Phoenix Sun 4* ne uključuje: sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 23:00 - 10:00h, sva uvozna pića, tursku kafu, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića.

Sadržaj hotela Phoenix Sun Bodrum 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar u lobiju, snek bar. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, rent a car, telefon, faks, pranje i peglanje veša, frizer, sef.

Plaža:

Hotel Phoenix Sun 4* se nalazi 750 metara od gradske plaže, dok je od svoje privatne plaže udaljen 1500 metara. Ležaljke i suncobrani su besplatni na privatnoj plaži. Peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Dva otvorena bazena za decu o drasle, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, bilijar, pikado, šah, odbojka. Zabavni program tokom dana, igralište za decu, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, pilinzi.

Napomena:

Hotel Phoenix Sun 4* je poslednji put renoviran 2021/2022. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 4* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije