Royal Asarlik Beach Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Gumbet
  • Royal Asarlik Beach Hotel & Spa
  • 65 slika

Hotel Royal Asarlik Beach ★★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel Royal Asarlik Beach je savršeno pozicioniran na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži sa pogledom na zaliv Gumbet. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za rani

Hotel Royal Asarlik Beach Hotel & Spa

Hotel Royal Asarlik Beach ★★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel Royal Asarlik Beach je savršeno pozicioniran na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži sa pogledom na zaliv Gumbet. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, kafa i kolači u određeno vreme, a la carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Hotel Royal Asarlik Beach 5* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Royal Asarlik Beach 5* ima ukupno 351 smeštajnu jedinicu:

  • Standardna soba (18-20m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Relax soba (20-28m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Royal Asarlik Beach 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, klimu, sef (uz doplatu), mini bar (besplatan samo prvog dana), telefon, balkon ili terasu, parket ili pločice, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Royal Asarlik Beach 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, kafa i kolači u određeno vreme, a la carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: određena uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića.

Sadržaj:

Panorama glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: italijanski restoran, turski restoran i restoran morskih plodova, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon,. faks, sobna usluga.

Plaža:

Hotel Royal Asarlik Beach 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, stoni tenis. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, đakuzi u spa centru, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije