Selectum Colours Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Gumbet
  • Selectum Colours Bodrum
  • 57 slika
  • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Selectum Colors ★★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 4 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga hrane i pića) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak i večeru. Ponoćne užine, A La Carte restorani su uz rezervaciju i besplat

Hotel Selectum Colours Bodrum

Hotel Selectum Colors ★★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 4 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga hrane i pića) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak i večeru. Ponoćne užine, A La Carte restorani su uz rezervaciju i besplatno je jednom tokom boravka u jednom od njih, snek, dečiji bufe, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, čaj u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu. Hotel Asteria Bodrum Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 200 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju. Ovaj hotel se nalazi u popularnom letovalištu Gumbet sa svojim barovima, restoranima i noćnim životom i gleda na zaliv Gumbet. Izgrađen na 38.000 m2 zemljišta, hotel ima jednu glavnu zgradu i 43 jedinice dvospratnih blokova u celom zemljištu. Centar letovališta je udaljen 1,5 km, dok je kosmopolitsko letovalište Bodrum udaljeno 4 km i vredi posetiti da biste istražili zamak Svetog Petra i male uličice prepune prodavnica.

 

HOTEL FACTSHEET & UAI KONCEPT - SR

 

Položaj Asteria Bodrum Resort 5* hotela:

Hotel Asteria Bodrum Resort 5* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 4 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Asteria Bodrum Resort 5* ima ukupno 496 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (23m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Standardna soba sa krevetima na sprat (23m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Duplex Family soba (36m2, dve spavaće sobe od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva standardna ležaja, kupatilo, max. 4 osobe),
  • 5 soba za osobe za invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Asteria Bodrum Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, sef, telefon, LCD SAT TV sa muzičkim kanalima, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), centralnu klimu, ketler, set za kafu i čaj, bade mantil (na upit), papuče, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Asteria Bodrum Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga hrane i pića) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak i večeru. Ponoćne užine, A La Carte restorani su uz rezervaciju i besplatno je jednom tokom boravka u jednom od njih, snek, dečiji bufe, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, čaj u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Asteria Bodrum Resort 5* ne uključuje: luksuzna pića, svako sledeće korišćenje A La Carte resortana (besplatno je jednom tokom boravka u jednom od restorana).

Sadržaj hotela Asteria Bodrum Resort 5*:

Amadeus - glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: La Gondola - italijanski restoran, Sini - turski restoran i Sancak - mediteranski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, prodavnice, telefon, faks. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotel Asteria Bodrum Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 200 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za odrasle i decu, relax bazen, boćanje, pikado, vaterpolo, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, 3 teniska terena i oprema za tenis, joga, pilates, bilijar, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, takmičenja u toku dana, uživo muzika određenim danima, specijalne tematske večeri, mini klub za decu od 04-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaže, svi tretmani u spa centru, manikir, pedikir, kompjuterske igrice, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije