TUI MAGIC LIFE Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Icmeler
  • TUI MAGIC LIFE Bodrum
  • 32 slika

Hotel Tui Magic Life Bodrum ★★★★★ - Icmeler, Bodrum, Turska je odličan izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kolači u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Tui Magic Life Bodrum 5* se nalazi na privatnoj šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobran

Hotel TUI MAGIC LIFE Bodrum

Hotel Tui Magic Life Bodrum ★★★★★ - Icmeler, Bodrum, Turska je odličan izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kolači u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Tui Magic Life Bodrum 5* se nalazi na privatnoj šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan. Ovaj hotel se nalazi na obali Egejskog mora. Hotel ima spa centar sa fitnes centrom, 5 restorana na licu mesta i bazen sa toboganima. Svetle sobe hotela imaju prozore od poda do plafona sa pogledom na Egejsko more, botaničke bašte ili bazen.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Tui Magic Life Bodrum 5* hotela:

Hotel Tui Magic Life Bodrum 5* se nalazi u mestu Icmeler. Udaljen je 4 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Tui Magic Life Bodrum 5* ima ukupno 375 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba u glavnoj zgradi (22m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Standardna soba u glavnoj zgradi bez balkona (22m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Standardna large soba u glavnoj zgradi (26m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Junior Suite u glavnoj zgradi (48m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Superior Suite (60m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dnevna soba, kupatilo, max. 3 osobe)
  • Superior soba (22m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Superior Large (33m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Family soba (34m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Tui Magic Life Bodrum 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV sa muzičkim kanalima, mini bar, sef, set za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Tui Magic Life Bodrum 5* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kolači u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Tui Magic Life Bodrum 5* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Tui Magic Life Bodrum 5*:

Glavni restoran Magico na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: Sofra, Down Town, The Flavour i Fish & Grill, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, telefon, faks, prodavnice, sobna usluga, frizer.

Plaža:

Hotel Tui Magic Life Bodrum 5* se nalazi na privatnoj šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, vaterpolo, odbojka na plaži, streljaštvo, pikado, boćanje, fitnes centar, joga, pilates, teniski tereni, sauna, tursko kupatilo. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima, bioskop na otvorenom dva puta nedeljno. Magic Kids klub za uzrast od 3-6 godina, Kids klub za uzrast od 7-12 godina i Teens Time klub za uzrast od 13-16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa centar, masaža, tretmani lica i tela, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije