Doora Bodrum Hotel

  • Doora Bodrum Hotel
  • 41 slika

Hotel Doora Bodrum ★★★★★ Torba, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Torba, udaljen je 10 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: uslugu noćenja sa doručkom. Uključuje doručak (a la carte meni), vodu i tople napitke za vreme doručka kao i a la carte all inclusive uslugu. Doručak, ručak i večera (a la carte meni), voda i topli napici za vreme doručka, dečiji meni za vreme ručka

Hotel Doora Bodrum Hotel

Hotel Doora Bodrum ★★★★★ Torba, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Torba, udaljen je 10 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: uslugu noćenja sa doručkom. Uključuje doručak (a la carte meni), vodu i tople napitke za vreme doručka kao i a la carte all inclusive uslugu. Doručak, ručak i večera (a la carte meni), voda i topli napici za vreme doručka, dečiji meni za vreme ručka i večere, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića za vreme ručka i večere, bar pored bazena do 00:00h, lobi bar do 00:00h, poslastičarnica, mini bar, Fae a la carte restoran. Hotel Doora 5* je udaljen 80m od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Kabane na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

 

BED AND BREAKFAST CONCEPT - SR
A' LA CARTE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Doora Bodrum 5* hotela:

Hotel Doora 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Doora 5* ima ukupno 72 smeštajne jedinice, 53 hotelske sobe i 19 vila:

  • Spa soba (35m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Sea suite (60m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Superior soba (40m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Grand sea soba (50m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Family suite (100m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo),
  • Family villa (160m2, tri spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila),
  • Grand villa (305m2, četiri spavaće sobe, dnevna soba, četiri kupatila),
  • Premium villa (500m2, pet spavaćih soba, dnevna soba, pet kupatila).

Usluga:

Hotel Doora pruža uslugu noćenja sa doručkom. Uključuje doručak (a la carte meni), vodu i tople napitke za vreme doručka.

Koncept noćenje sa doručkom ne uključuje: sva pića tokom dana, osim vode i toplih napitaka za vreme doručka, mini bar, bar pored bazena, ručak, večeru, poslastičarnicu, Fae a la carte restoran, sveže ceđene voćne sokove.

Hotel Doora takođe ima i a la carte all inclusive uslugu. Doručak, ručak i večera (a la carte meni), voda i topli napici za vreme doručka, dečiji meni za vreme ručka i večere, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića za vreme ručka i večere, bar pored bazena do 00:00h, lobi bar do 00:00h, poslastičarnica, mini bar, Fae a la carte restoran.

A la carte all inclusive koncept ne uključuje: shisha, određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđene voćne sokove.

Sadržaj hotela Doora Bodrum 5*:

Cage glavni restoran, Fae - internacionalni a la carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, poslastičarnica. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, prodavnice, sobna usluga, pranje veša, peglanje, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, rent a car, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Doora 5* je udaljen 80m od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Kabane na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, parno kupatilo, stoni tenis, šah, pikado, bagminton, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, ronjenje, spa tretmani, masaža, tretmani lica i tela, personalni treninzi

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije