Samara

  • Samara
  • 29 slika

Hotel Samara ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića između 10:00 - 02:00h. Hotel Samara 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peški

Hotel Samara

Hotel Samara ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića između 10:00 - 02:00h. Hotel Samara 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Ovaj luksuzni hotel na plaži uživa u idiličnom okruženju u malom zalivu dugom 200 metara u mestu Torba. Hotel uživa u ekskluzivnosti privatne, peščane plaže sa plavom zastavom, gde se gostima pruža maksimalna privatnost i intimnost. Hotel se nalazi na samo 8 km od centra Bodruma gde će gosti doživeti divnu gozbu za čula uz živahne zvuke sa pijace, primamljive arome i živopisne prizore. Hotel se može pohvaliti veličanstvenim arhitektonskim stilom, koji odiše sofisticiranošću, raskošom i stilom bez presedana.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Samara 5* hotela:

Hotel Samara 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 27 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Samara 5* ima ukupno 339 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba
  • Presidental Suit
  • Senior Suit
  • Junior Suit
  • Connection soba
  • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Samara 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi), SAT TV sa muzičkim kanalima, sef, centralnu klimu, laminat ili pločice, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Samara 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića između 10:00 - 02:00h.

Ultra All inclusive koncept hotela Samara 5* ne uključuje: sva pića između 02:00 - 10:00h.

Sadržaj hotela Samara 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Terrace restoran (turski i riblji specijaliteti), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, sobna usluga, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje.

Plaža:

Hotel Samara 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, teniski tereni, bilijar, boćanje, pikado, odbojka na plaži, mini golf, košarka, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, dečija animacija, sportska animacija, specijalni tematski šou programi, uživo muzika određenim danima. Mini klub za decu od 4-12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, piling lica i tela, salon lepote, reketi za tenis, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije