Petunya Beach Resort

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Ortakent
  • Petunya Beach Resort
  • 18 slika

Hotel Petunya Beach ★★★★ - Ortakent, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Ortakent. Udaljen je 11 km od centra Bodruma i 47 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti, gosti će pronaći mnoštvo restorana, maloprodajnih i zabavnih objekata, koji će sigurno impresionirati i najizbirljivije goste. Idealan za poslovne i slobodne putnike, ovaj hotel odiše udobnošću i pristupačnošću. Nu

Hotel Petunya Beach Resort

Hotel Petunya Beach ★★★★ - Ortakent, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Ortakent. Udaljen je 11 km od centra Bodruma i 47 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti, gosti će pronaći mnoštvo restorana, maloprodajnih i zabavnih objekata, koji će sigurno impresionirati i najizbirljivije goste. Idealan za poslovne i slobodne putnike, ovaj hotel odiše udobnošću i pristupačnošću. Nudi: All Inclusive uslugu (10:00-23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, kolači u određeno vreme, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su uz depozit, svaka zamena peškira se plaća.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Petunya Beach 4* hotela:

Hotel Petunya Beach 4* se nalazi u mestu Ortakent. Udaljen je 11 km od centra Bodruma i 47 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Petunya Beach 4* ima ukupno 251 smeštajnu jedinicu. Smeštajne jedinice su raspoređene su u 9 blokova:

  • Standardna soba (19m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Large soba (30m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Triple soba (24m2, spavaća soba, kupatilo).

Svaka smeštajna jedinica hotela Petunya Beach 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, SAT TV, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), parket, ketler, set za kafu i čaj, balkon.

Usluga:

Hotel Petunya Beach 4* nudi All Inclusive uslugu (10:00-23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, kolači u određeno vreme, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Petunya Beach 4* ne uključuje: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, sva pića između 23:00-10:00h.

Sadržaj hotela Petunya Beach 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar u lobiju, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara ili medicinske sestre, pranje veša, hemijsko čišćenje, rent a car, prodavnice, fotograf, frizer. Wi-Fi internet se dodatno plaća.

Plaža:

Hotel Petunya Beach 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su uz depozit, svaka zamena peškira se plaća.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, dva tobogana, pikado i stoni tenis uz depozit, lagana animacija tokom dana, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, tursko kupatilo, sauna, spa centar, salon lepote, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Petunya Beach 4* je poslednji put renoviran 2018. godine.

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije