Dragut Point North Hotel - All Inclusive

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Turgutreis
  • Dragut Point North Hotel - All Inclusive
  • 32 slika

Hotel Dragut Point North ★★★ Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis, udaljen je 20 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, užina u toku dana, kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h. Wi-Fi interne

Hotel Dragut Point North Hotel - All Inclusive

Hotel Dragut Point North ★★★ Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis, udaljen je 20 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, užina u toku dana, kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela. Hotel Dragut Point North 3* se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

 


FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Dragut Point North 3* hotela:

Hotel Dragut Point North 3* se nalazi u mestu Turgutreis, udaljen je 20 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Dragut Point North 3* ima ukupno 79 smeštajnih jedinica.

  • Standardna soba (16m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe, nema balkon),
  • Suite
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Dragut Point North 3* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, individualnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini frižider, pločice, TV, sef.

Usluga:

All inclusive usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, užina u toku dana, kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h.

All incluisve koncept ne uključuje: premium uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, energetka pića, tursku kafu.

Sadržaj hotela Dragut Point North 3*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Service bar. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sobna usluga, fotograf, šatl servis i taksi, telefon, faks, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, usluga lekara.

Plaža:

Hotel Dragut Point North 3* se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle, dečiji bazen.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije