Vogue Hotel Supreme Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Torba
  • Vogue Hotel Supreme Bodrum
  • 126 slika
  • Naša preporuka

Hotel Vogue Hotel Supreme Bodrum ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i ponoćne užine, snek bar, poslastičarnica, kolači i kafa u određeno vreme, dijetalni bufe, izbor bezglutenskih namirnica, sladoled u određeno vreme

Hotel Vogue Hotel Supreme Bodrum

Hotel Vogue Hotel Supreme Bodrum ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i ponoćne užine, snek bar, poslastičarnica, kolači i kafa u određeno vreme, dijetalni bufe, izbor bezglutenskih namirnica, sladoled u određeno vreme, turske palačinke, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani. Hotel Vogue Supreme 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Hotel u raskošnom stilu koji se sastoji od glavne zgrade sa vilama i sobama u stilu bungalova u prizemlju. Zauzimajući sopstveni zaliv na poluostrvu Bodrum, kompleks je udaljen samo 6 km od modernog letovališta Bodrum sa javnim prevozom i taksijima koji su dostupni ispred hotela. Širok spektar sadržaja i rekreativnih aktivnosti dostupan je u elegantnom okruženju koje uključuje prostrano zemljište i privatnu plažu i mol. Pogodan za porodice i parove, kompleks ima konferencijske sadržaje. Kada odsednete u Vogue Hotel Supreme Bodrum u Bodrumu, bićete pored mora, na 10 minuta vožnje od plaže u Bodrumu i marine u Bodrumu. Ovaj hotel sa 5 zvezdica udaljen je 8,8 km od zamka Bodrum i 13,9 km od plaže Bitez. Opustite se u spa centru sa punom uslugom, gde možete uživati u masažama, tretmanima tela i tretmanima lica. Nakon zarona u jedan od 5 otvorenih bazena, možete provesti neko vreme na privatnoj plaži. Dodatne pogodnosti ovog hotela uključuju besplatan bežični pristup internetu, usluge konsijerža i čuvanje dece/čuvanje dece (uz doplatu). Izdvojene pogodnosti uključuju usluge hemijskog čišćenja/pranja veša, recepciju koja radi 24 sata i višejezično osoblje. Opustite se uz osvežavajuće piće u baru na plaži, baru pored bazena ili jednom od 11 barova/salon. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 797 soba za goste koje nude besplatne stvari u mini baru i aparate za espreso. LCD televizori sa satelitskim programima pružaju zabavu. Kupatila imaju kade ili tuševe i besplatan toaletni pribor.

 

Položaj Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* hotela:

Hotel Vogue Supreme 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 27 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Vogue Supreme 5* ima ukupno 797 smeštajnih jedinica:

  • Garden Annex soba (32m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Superior Garden Annex soba (55m2, spavaća soba, kupatilo, balkon),
  • Superior soba (50-55m2, spavaća soba, kupatilo, balkon),
  • Corner Deluxe soba (75m2, spavaća soba, kupatilo, balkon),
  • Family Garden Annex soba (75m2, dve spavaće sobe, jedno kupatilo, balkon),
  • Family Connection Annex soba (90m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, balkon),
  • Family Suit (75m2, dve spavaće sobe, jedno kupatilo, balkon),
  • Afrodita Villa (190m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, mini kuhinja, dva kupatila, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatni bazen),
  • Apollon Villa (280m2, tri spavaće sobe, dnecna soba, kuhinja, tri kupatila, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatni bazen),
  • Poseidon Villa (330m2, četiri spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, četiri kupatila, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatni bazen),
  • Presidental Villa (800m2, šest spavaćih soba, dnevna soba, kuhinja, šest kupatila, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatni bazen).

Svaka smeštajna jedinica hotela Vogue Supreme 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, bade mantil, direktnu telefonsku liniju, LCD SAT TV, centralnu klimu, sef, mini bar, ketler, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Vogue Supreme 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i ponoćne užine, snek bar, poslastičarnica, kolači i kafa u određeno vreme, dijetalni bufe, izbor bezglutenskih namirnica, sladoled u određeno vreme, turske palačinke, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani.

Ultra All Inclusive koncept hotela Vogue Supreme 5* ne uključuje: sveže ceđene voćne sokove, Candyland bar, luksuzna pića nargilu.

Sadržaj hotela Vogue Hotel Supreme Bodrum 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: italijanski, azijski, turski i restoran morskih plodova, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, čuvanje dece, telefon, faks, frizer, prodavnice, sobna usluga, sale za konferencije, fotograf, rent a car..

Plaža:

Hotel Vogue Supreme 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, luna park, teniski tereni i oprema za tenis, dino park, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, fitnes centar, joga, boćanje, mini fudbal, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima, disko, tematske žurke, takmičenja tokom dana. Mini klub za decu od 4-7 godina, Maxi klub za decu od 8-12 godina i Teenage klub za decu od 13-17 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: kuglanje, časovi tenisa, sportovi na vodi, masaže.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije