Voyage Torba Hotel

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Torba
  • Voyage Torba Hotel
  • 168 slika
  • Naša preporuka

Hotel Voyage Torba ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 30 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi Ultra All Incusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, dečiji bufe, dijetalni bufe, užina u toku dana, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani sa rezer

Hotel Voyage Torba Hotel

Hotel Voyage Torba ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 30 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi Ultra All Incusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, dečiji bufe, dijetalni bufe, užina u toku dana, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani sa rezervacijom  unapred, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Wi-Fi internet je besplatan u sobama i javnim delovima hotela. Smešten na privatnoj peščanoj plaži (ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni), na jednom od retkih ravničarskih područja u regionu, na jedinstvenoj lokaciji, Voyage Torba se sprema da svojim gostima ponudi mnoge novine u letnjoj sezoni 2023. godine.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Voyage Torba 5* hotela:

Hotel Voyage Torba 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 6 km od centra Bodruma i 30 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Voyage Torba 5* ima ukupno 345 smeštajnih jedinica:

  • Olive standardna soba (43m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Olive Family soba (57m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe + beba),
  • Olive Garden soba (37m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Olive Garden Family soba (56m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe + beba),
  • Executive soba (42m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Executive Family soba (62m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe + beba),
  • Executive Dupleks soba (105m2, dupleks: u prizemlju spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, na prvom spratu spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo, max. 4+1+beba),
  • Executive Garden soba (42m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Executive Garden Family soba (62m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe + beba),
  • Deluxe Lagoon soba (60m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, zajednički bazen za goste deluxe lagoon soba, max. 3 osobe + beba),
  • Deluxe Lagoon Family soba (90m2, dve osvojene spavaće sobe, dva kupatila, zajednički bazen za goste deluxe lagoon family soba, max. 4 osobe + dete + beba),
  • Private Lagoon soba (55m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, zajednički bazen za goste private lagoon soba, max. 3 osobe + beba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Voyage Torba 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, LCD SAT TV sa muzičkim kanalima, sef, ketler, set za kafu i čaj, mini bar (dopunjuje se svakodnevno voda, mineralna voda, sokovi, pivo, voćni sokovi), balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Voyage Torba 5* nudi Ultra All Incusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, dečiji bufe, dijetalni bufe, užina u toku dana, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra all inclsuive koncept hotela Voyage Torba 5* ne uključuje: deluxe pića, flaširana vina, A La Carte restorane.

Sadržaj hotela Voyage Torba 5*:

Degusto glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: Cuisine - internacionalni restoran, Vista - italijanski restoran, Gracias - meksički restoran, Kebappa - turski restoran, Blue Voyage Fish - riblji restoran, Wen - dalekoistočni restoran, Wen Teppanyaki - japanski restoran, Carino - steak restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u sobama i javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, čuvanje dece, fotograf, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Voyage Torba 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes centar, aerobik, gimnastika u vodi, teniski teren, fudbal, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima. Mini klub za bebe od 0-3 godina i mini klub za decu od 4-12 godina, zabavni park, igralište za decu, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskog terena, masaže, tretmani lica i tela, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Voyage Torba 5* je renoviran 2021. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije