Azure by Yelken Hotel

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Turgutreis
  • Azure by Yelken Hotel
  • 57 slika

Hotel Azure By Yelken ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel ima privilegovanu lokaciju na samoj obali mora, privatnu plažu od 300 metara na zapadnom kraju poluostrva Bodrum i privatni mol u kristalnim vodama Egejskog mora. Sobe u ovom porodičnom hotelu imaju moderan dekor. Neke sobe imaju balk

Hotel Azure by Yelken Hotel

Hotel Azure By Yelken ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel ima privilegovanu lokaciju na samoj obali mora, privatnu plažu od 300 metara na zapadnom kraju poluostrva Bodrum i privatni mol u kristalnim vodama Egejskog mora. Sobe u ovom porodičnom hotelu imaju moderan dekor. Neke sobe imaju balkon i pogled na more. Hotel ima mnogo bazena, uključujući dečiji bazen, bazen sa toboganima i zatvoreni bazen. Hotel ima glavni restoran koji služi švedski sto i dva a la carte restorana u kojima se poslužuju jela turske i kuhinje morskih plodova. Savršen izbor za parove i porodice sa decom.

 

Položaj Azure By Yelken 5* hotela:

Hotel Azure By Yelken 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Azure By Yelken 5* ima dve zgrade, glavnu zgradu i boutique zgradu. Hotel ima ukupno 299 smeštajnih jedinica i 2 vile sa bazenom:

  • Standardna soba (22-25 m2, spavaća soba, kupatilo, pogled more ili kopno, neke sobe su sa balkonom, a neke bez balkona, max 2+1 osoba),
  • Superior soba (45-50 m2, spavaća soba, kupatilo, pogled more ili kopno, neke sobe su sa balkonom, a neke bez balkona, max 4 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Azure By Yelken 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi internet, set za čaj i kafu.

Usluga:

Hotel Azure By Yelken 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina, kolači, sladoled tokom dana, noćna užina, dijetalni, vegetarijanski i dečiji bufe tokom ručka i večere, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani.

Ultra All inclusive koncept ne obuhvata: neka uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, A La Carte restorani

Sadržaj hotela Azure By Yelken 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (riblji i turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, šoping centar, fotograf, šatl servis, rent a car, telefon i fax, fotokopiranje, konferencijska sala, čuvanje dece. Bežični internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Azure By Yelken 5*:

Privatna hotelska peščano - šljunkovita plaža. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu (uz karticu za peškire) su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazeni, bazen sa toboganima, tursko kupatilo, sauna, fitnes, parno kupatilo, pikado, stoni tenis, bilijar, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, igralište, mini disko, živa muzika.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: masaža, piling, tretmani za kožu i telo, internet kutak, sportovi na vodi i škola ronjenja.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 5*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije