Arin Resort

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Turgutreis
  • Arin Resort
  • 50 slika

Hotel Arin Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 51 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ovaj hotel se nalazi tik uz plažu u Turgutreisu na poluostrvu Bodrum i nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna noćna užin

Hotel Arin Resort

Hotel Arin Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 51 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ovaj hotel se nalazi tik uz plažu u Turgutreisu na poluostrvu Bodrum i nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, dijetalni bufe, sladoled tokom ručka i večere, čaj i kafa, točeno pivo, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravka uz rezervaciju. Gosti će pronaći najbliže restorane, barove, veze sa javnim prevozom i prodavnice na udaljenosti od 1 km u Turgutreisu, a grad ima nedeljnu pijacu. Veliki i moderan kompleks, sastoji se od 2 hotelske zgrade smeštene na 30.000 m² zemljišta. Odmaralište je odličan izbor za turiste, nudeći porodične sadržaje na odličnoj lokaciji pored plaže. Sadržaji uključuju glavni restoran sa švedskim stolom i izbor a la carte jela, izbor barova, zabavnih i rekreativnih aktivnosti, plažu sa 2 pristaništa i kabine za presvlačenje i dečiji klub za mlađe goste. Postoje 3 otvorena bazena, zatvoreni bazen (zimska sezona), dečiji bazen i 2 tobogana. (Neki objekti možda neće biti dostupni zbog vremenskih/sezonskih uslova).

 

Položaj Arin Resort 5* hotela:

Hotel Arin Resort 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 51 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Arin Resort 5* ima glavnu zgradu i anex zgradu. Hotel ima ukupno 251 smeštajnu jedinicu:

·156 standardnih soba u glavnoj zgradi,
·55 standardnih soba u anex zgradi,
·15 porodičnih soba sa 2 spavaće sobe u glavnoj zgradi,
·13 porodičnih soba u anex zgradi,
·8 connection soba,
·2 suita, 
·2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Sundance Resort 5* ima: kupatilo tuš kabinom i WC, fen, centralnu klimu, SAT TV i muzičke kanale, sef, mini bar (svakodnevno se puni samo sa vodom), direktnu telefonsku liniju, set za čaj i kafu, balkon, pločice.

Usluga:

Hotel Arin Resort 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, dijetalni bufe, sladoled tokom ručka i večere, čaj i kafa, točeno pivo, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravka uz rezervaciju.

Sadržaj hotela Arin Resort 5*:

Glavni restoran - The Islands, lobi bar, bar pored bazena, Starlight bar, A'la Carte restorani (internacionalni i Chipura - riblji.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, mini market, fotograf, rent a car, tehničku opremu u konferencijskoj sali.

Plaža hotela Arin Resort 5*:

Privatna hotelska, peščana plaža sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazeni, bazen sa toboganima, tursko kupatilo, sauna, SPA centar, boćanje, fitnes, parno kupatilo, pikado, stoni tenis, bilijar, dnevna i večernja animacija, Mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, igralište, mini disko, animacija za decu, živa muzika.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 5*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije