Yelken Mandalinci Spa&Wellness Hotel

 1. Turska
 2. Bodrum
 3. Turgutreis
 • Yelken Mandalinci Spa&Wellness Hotel
 • 27 slika

Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness Hotel ★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 53 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine, ponoćna supa, kafa, domaća alkoholna i bez

Hotel Yelken Mandalinci Spa&Wellness Hotel

Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness Hotel ★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 53 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine, ponoćna supa, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Ovaj elegantni hotel se nalazi na oko 150 m od marine Turgutreis, poznate po svojoj lepoti, istoriji i bazaru. Mnoge prodavnice, restorani i barovi su na pešačkoj udaljenosti. Hotel ima 125 soba, recepciju koja radi 24 sata, menjačnicu, Wi-Fi, restoran, bar, fitnes centar, spa i wellnes centar, otvoreni bazen, uslugu pranja veša, iznajmljivanje bicikala, iznajmljivanje automobila i besplatan parking na licu mesta.

 

HOTEL FACTSHEET & AI KONCEPT - SR

 

Položaj Yelken Mandalinci Spa & Wellness Hotel 4* hotela:

Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 53 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* ima ukupno 125 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (22-26m2, spavaća soba, kupatilo, balkon ili francuski balkon),
 • Family soba (35m2, spavaća soba, kupatilo, balkon ili francuski balkon),
 • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, pločice, balkon ili francuski balkon, telefon, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda prvog dana).

Usluga:

Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* nudi All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine, ponoćna supa, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, tursku kafu, flaširana pića, sva pića u baru pored bazena od 23:00 - 00:00h.

Sadržaj hotela Yelken Mandalinci Spa & Wellness Hotel 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, peglanje, telefon, faks, rent a car.

Plaža:

Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4* se nalazi na peščano - šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu, dečije igralište, fitnes centar, šah, pikado, sauna, tursko kupatilo. Zabavni program tokom dana, tursko veče jednom nedeljno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, svi tretmani lica i tela u Spa centru, stoni fudbal, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 4* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije