Bodrum Park Resort

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Yaliciftlik
  • Bodrum Park Resort
  • 88 slika

Hotel Bodrum Park Resort ★★★★★ - Yaliciftlik, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, Olive poslastičarnica, poslastičarnica u lobiju, ponoćna supa, a la carte restorani uz rezervaciju unapred. Hotel Bo

Hotel Bodrum Park Resort

Hotel Bodrum Park Resort ★★★★★ - Yaliciftlik, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, Olive poslastičarnica, poslastičarnica u lobiju, ponoćna supa, a la carte restorani uz rezervaciju unapred. Hotel Bodrum Park Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit. Smešteno direktno na privatnoj plaži okruženo palmama, ovo atraktivno turističko naselje gleda na prelepu uvalu. Hotel ima recepciju koja radi 24 sata, ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje, menjačnicu, Wi-Fi dostupan u javnim prostorima, restorane, bar, spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, sportske objekte, igralište.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Bodrum Park Resort 5* hotela:

Hotel Bodrum Park Resort 5* se nalazi u mestu Yaliciftlik. Udaljen je 16 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Bodrum Park Resort 5* ima ukupno 288 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj i aneks zgradama:

  • Standardna soba u glavnoj zgradi (21m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Club standardna soba (18m2, spavaća soba, kupatilo),
  • Club family soba (31m2, dve spavaće sobe povezane vratima, kupatilo),
  • Club large soba (25m2, spavaća soba, kupatilo).

Svaka smeštajna jedinica hotela Bodrum Park Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, SAT TV, mini bar (pun samo na dan dolaska), sef (uz doplatu), centralnu klimu (standardne sobe u glavnoj zgradi) i split klimu (sobe u aneks zgradama), ketler, set za kafu i čaj, francuski balkon (standardne sobe u glavnoj zgradi), terasu (sobe u aneks zgradama).

Usluga:

Hotel Bodrum Park Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu (24h usluga) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, Olive poslastičarnica, poslastičarnica u lobiju, ponoćna supa, a la carte restorani uz rezervaciju unapred, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Bodrum Park Resort 5* ne uključuje: određena uvozna pića, energetska pića.

Sadržaj hotela Bodrum Park Resort 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje, fotograf, prodavnice, rent a car, sef.

Plaža:

Hotel Bodrum Park Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazen, tobogani, sauna, teniski tereni, mini fudbal, stoni tenis i pikado uz depozit, zabavni program tokom dana, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, spa centar, tursko kupatilo, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, ronjenje.

Napomena:

Hotel Bodrum Park Resort 5* je renoviran 2019. godine.

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije