Cactus Fleur Beach

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Yalıkavak
  • Cactus Fleur Beach
  • 47 slika

Hotel Cactus Fleur Beach ★★★★ - Yalikavak, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Yalikavak. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu i nudi All Inclusive uslugu (11:00 - 23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa i čaj u određeno vreme, domaća i određena uvozna alkoho

Hotel Cactus Fleur Beach

Hotel Cactus Fleur Beach ★★★★ - Yalikavak, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Yalikavak. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu i nudi All Inclusive uslugu (11:00 - 23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa i čaj u određeno vreme, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00 - 23:00h. Objekat ima ukupno 152 smeštajne jedinice. Hotel Cactus Fleur Beach 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

 

Položaj Cactus Fleur Beach hotela:

Hotel Cactus Fleur Beach 4* se nalazi u mestu Yalikavak. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Cactus Fleur Beach 4* ima ukupno 152 smeštajne jedinice:

  • Standardna soba
  • Family soba

Svaka smeštajna jedinica hotela Cactus Fleur Beach 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, telefonsku liniju, SAT TV, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), terasu ili balkon.

Usluga:

Hotel Cactus Fleur Beach 4* nudi All Inclusive uslugu (11:00 - 23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa i čaj u određeno vreme, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00 - 23:00h.

All inclusive koncept hotela Cactus Fleur Beach 4* ne uključuje: sva pića u periodu od 23:00 - 11:00h, turski A La Carte restoran.

Sadržaj hotela Cactus Fleur Beach :

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, turski A La Carte restoran, barovi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece.

Plaža:

Hotel Cactus Fleur Beach 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, pikado, košarka, fitnes centar, odbojka. Zabavni program tokom dana, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, prodavnice, sauna.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije