Golden Age Yalikavak Boldrum

  • Golden Age Yalikavak Boldrum
  • 19 slika

Hotel Golden Age Yalikavak Boldrum ★★★★ - Yalikavak, Bodrum, Turska renoviran je 2019. godine i odličan je izbor za odmor u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Ho

Hotel Golden Age Yalikavak Boldrum

Hotel Golden Age Yalikavak Boldrum ★★★★ - Yalikavak, Bodrum, Turska renoviran je 2019. godine i odličan je izbor za odmor u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Golden Age Bodrum 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela. Smešten u Yalikavaku na severu poluostrva Bodrum i okružen divnim baštama, atraktivni hotel Golden Age Bodrum 4* ima prelep položaj u prelepom zalivu Tilkicik, uživajući u privatnoj peščanoj plaži i pristaništu, kao i u spektakularnim zalascima sunca. Grad Bodrum, sa istorijskim lokacijama, kao što su zamak sa Muzejom podvodne arheologije ili mauzolej u Halikarnasu, udaljen je oko 20 km.  

Položaj Golden Age Yalikavak Boldrum 4* hotela:

Hotel Golden Age Bodrum 4* se nalazi u mestu Yalikavak. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Golden Age Bodrum 4* ima ukupno 341 smeštajnu jedinicu u glavnoj zgradi, aneks zgradi i club zgradi:

  • Standardna soba (33m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Suite (nalaze se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, deo za sedenje, kupatilo, max. 2-4 osobe),
  • Junior Suit  (nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba, deo za sedenje, kupatilo, max. 2-4 osobe),
  • Annex soba (22m2, nalaze se u novoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Club soba (24m2, nalaze se u zgradi u garden delu, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Family soba (40m2, nalaze se u zgradi u garden delu, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Golden Age Bodrum 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, plit klimu, parket ili pločice, telefon, SAT LCD TV sa muzičkim kanalima, mini bar, sef, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Hotel Golden Age Bodrum 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Golden Age Bodrum 4* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, luksuzna pića, A La Carte restorane (bvesplatno je jednom tokom boravka od 7 dana).

Sadržaj hotela Golden Age Yalikavak Boldrum 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: turski restoran i restoran morskih plodova, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: pranje veša, čuvanje dece, frizer.

Plaža:

Hotel Golden Age Bodrum 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis, pikado, bilijar, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, dečije igralište, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa i wellness centar, masaža, sportovi na vodi, prodavnice, časovi ronjenja.

Napomena:

Hotel Golden Age Bodrum 4* je renoviran 2019. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije