Bendis Beach

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Bendis Beach
 • 32 slika

Hotel Bendis Beach ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Akyarlar. Udaljen je 24km od centra Bodruma i 55km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00h. Hotel Bendis Beach 4* je

Hotel Bendis Beach

Hotel Bendis Beach ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Akyarlar. Udaljen je 24km od centra Bodruma i 55km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00h. Hotel Bendis Beach 4* je udaljen od peščano-šljunkovite plaže 50 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Hotel Bendis beach se nalazi u regiji Akyarlar. Udaljen je 5 km od centra i luke Turgutreis-a, 24 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Bendis Beach 4* ima ukupno 166 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (22-26m2),
 • Large soba (26-32m2),
 • Suit (26-32m2),
 • 1 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Bendis Beach 4* ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, sef, TV, telefon, klimu, balkon.

Usluga:

Hotel Bendis Beach 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00h.

All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, energetska pića, sveže ceđene sokove, tursku kafu, flaširana pića, mini bar.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge pranja veša, salon lepote, frizer, usluga lekara, fax, fotokopirnica, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotel Bendis Beach 4* je udaljen od peščano-šljunkovite plaže 50 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoren bazen, dečiji bazen, igralište za decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Zabavni program tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaže, piling u turskom kupatilu.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije