Bodrum Beach Resort

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Bodrum Beach Resort
 • 32 slika

Hotel Bodrum Beach Resort ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: uslugu noćenja sa doručkom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), čaj i kafa od 07:30-10:30h, samo čajevi i kafa su uključeni tokom doručka. Hotel Bodrum Beach Resort 4* je udaljen od gradske plaže 100 m. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za pla

Hotel Bodrum Beach Resort

Hotel Bodrum Beach Resort ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: uslugu noćenja sa doručkom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), čaj i kafa od 07:30-10:30h, samo čajevi i kafa su uključeni tokom doručka. Hotel Bodrum Beach Resort 4* je udaljen od gradske plaže 100 m. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu su besplatni prvi put, svaka zamena se dodatno plaća. Javni prevoz se nalazi u neposrednoj blizini hotela, koji nudi veze do kosmopolitskog turističkog centra Bodruma.

 

BED AND BREAKFAST CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Hotel Bodrum Beach Resort 4* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu .

Smeštaj:

Hotel Bodrum Beach Resort 4* ima ukupno 92 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (17m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Large soba (21m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Family soba (40m2, dve spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat + sofa, kupatilo, max. 3+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Bodrum Beach Resort 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, SAT TV, split klimu, sef (uz doplatu), parket, balkon.

Usluga:

Bodrum Beach Resort 4* nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), čaj i kafa od 07:30-10:30h, samo čajevi i kafa su uključeni tokom doručka.

Koncept hotela ne uključuje: energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, sva domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara ili medicinske sestre, rent a car, pranje veša, hemijsko čišćenje, Wi-Fi internet.

Plaža:

Hotel Bodrum Beach Resort 4* je udaljen od gradske plaže 100m. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu su besplatni prvi put, svaka zamena se dodatno plaća.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, pikado i stoni tenis uz depozit.

Napomena:

Hotel Bodrum Beach Resort 4* je renoviran 2020. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije