Charm Beach Hotel

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Charm Beach Hotel
 • 30 slika

Hotel Charm Beach ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 23 km od centra Bodruma i 58 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, snek bar na plaži, poslastičarnica, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u baru pored bazena od 10:00 - 23

Hotel Charm Beach Hotel

Hotel Charm Beach ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 23 km od centra Bodruma i 58 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, snek bar na plaži, poslastičarnica, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u baru pored bazena od 10:00 - 23:30h, a la carte restoran - turska kuhinja. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su uz depozit. Wi-Fi internet je besplatan.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Charm Beach 4* se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 6km od centra Turgutreis, 23 km od centra Bodruma i 58 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Charm Beach 4* ima ukupno 112 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (18-21m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe + beba),
 • Porodična soba (32m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe + beba)

Svaka smeštajna jedinica hotela Charm Beach 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, sef, LCD TV, direktnu telefonsku liniju, klimu, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Charm Beach 4* nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, snek bar na plaži, poslastičarnica, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u baru pored bazena od 10:00 - 23:30h, a la carte restoran - turska kuhinja.

All inclusive koncept ne uključuje: luksuzna brendirana pića, sva pića u disko klubu, određena uvozna alkoholna pića, sva pića u a la carte restoranu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restoran - turska kuhinja, bar na plaži, bar pored bazena. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, sobna usluga, pranje veša, telefon i faks.

Plaža:

Hotel Charm Beach 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, šah, bilijar.

Posedno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, pilinzi, tretmani lica i tela.

Napomena:

Hotel Charm Beach 4* je renoviran 2023/2024. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije