Costa 3S Hotel

  1. Turska
  2. Egejska Turska
  3. Bodrum
  • Costa 3S Hotel
  • 38 slika

Hotel Costa 3S Beach ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Bitez, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 48 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i pored bazena. Nudi: All Inclusive uslugu (10:00 - 23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izb

Hotel Costa 3S Hotel

Hotel Costa 3S Beach ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Bitez, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 48 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i pored bazena. Nudi: All Inclusive uslugu (10:00 - 23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00-23:00h).

 

Položaj Costa 3S Beach 4* hotela:

HHotel Costa 3S Beach 4* se nalazi u mestu Bitez. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 48 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Costa 3S Beach 4* ima ukupno 93 smeštajne jedinice:

  • Standardna soba (22m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Costa 3S Beach 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, klimu, sef, mini bar (prazan), pločice, francuski balkon, terasu ili balkon (neke sobe su bez balkona).

Usluga:

Hotel Costa 3S Beach 4* nudi All Inclusive uslugu (10:00 - 23:00h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00-23:00h).

All Inclusive koncept hotela Costa 3S Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširanu vodu, sveže ceđene voćne sokove, sva pića između 23:00-10:00h.

Sadržaj hotela Costa 3S Beach 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša.

Plaža:

Hotel Costa 3S Beach 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, lagana animacija tokom dana.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, škola ronjenja, masaža.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije