Diamond of Bodrum

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Diamond of Bodrum
 • 22 slika

Hotel Diamond of Bodrum ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 32 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, domaća i odre

Hotel Diamond of Bodrum

Hotel Diamond of Bodrum ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 32 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Diamond of Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Diamond of Bodrum 5* se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 32 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Diamond of Bodrum 5* ima ukupno 214 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (19m2, spavaća soba, kupatilo),
 • Promo soba (19m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona)
 • Family soba (38m2, dve spavaće sobe povezane vratima, kupatilo)
 • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Diamond of Bodrum 5* ima: kupatilo sa kadom, fen, sef, telefon, SAT TV, mini bar (pun samo prvog dana), klimu, balkon (osim promo soba).

Usluga:

Hotel Diamond of Bodrum 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela ne uključuje: određena uvozna pića, energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, A La Carte restoran (samo prvi put je besplatno).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotel Diamond of Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni bazen, otvoreni bazen za decu i odrasle, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar. Zabavni program tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža.

Napomena:

Hotel Diamond of Bodrum 5* je renoviran 2024. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije