Hapimag Resort Sea Garden

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Hapimag Resort Sea Garden
 • 46 slika

Hotel Hapimag Sea Garden Resort ★★★★★ - Yaliciftlik, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Yaliciftlik. Udaljen je 17 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu i nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, domaća i alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravk

Hotel Hapimag Resort Sea Garden

Hotel Hapimag Sea Garden Resort ★★★★★ - Yaliciftlik, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Yaliciftlik. Udaljen je 17 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu i nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, domaća i alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravka od minimum 5 noćenja. Ovaj hotel se nalazi u Jalicifliku, 18 km od centra Bodruma. Milas-Bodrum je najbliži aerodrom, udaljen 45 km, dok je hotel udaljen 235 km od aerodroma Dalaman. Ovaj hotel ima ukupno 287 soba, uključujući 3 apartmana, 10 povezanih soba i 2 sobe sa sadržajima za osobe sa invaliditetom. Novouređene sobe imaju centralno regulisanu klimatizaciju i grejanje, radio, satelitsku TV sa ravnim ekranom, sef, fen za kosu, telefon sa direktnim biranjem, mini-bar i kadu u kupatilima. Svaka soba ima sopstveni balkon kao standard. Hotel nudi širok spektar aktivnosti za slobodno vreme i sport, uključujući jedrenje, jedrenje na dasci, kurseve jedrenja na dasci, iznajmljivanje laserskih stratosa, izlete katamaranom, skijanje na vodi i časove vake boarda, nordijsko hodanje i planinarenje. Gostima su na raspolaganju i izleti i iznajmljivanje planinskog bicikla. Ostale sportske mogućnosti uključuju tenis, skvoš, aerobik, vaterpolo, vožnju kanuom, pedaline, bilijar i stoni tenis. U ponudi su i kursevi za mini golf, boćanje, odbojku, fudbal, košarku i plivanje. Hotel takođe ima ronilački centar. Neke od ovih aktivnosti su uz doplatu. Ovaj hotel ima izbor a la carte restorana koji nude širok izbor internacionalnih menija.

 

Položaj Hapimag Sea Garden Resort 5* hotela:

Hotel Hapimag Sea Garden Resort 5* se nalazi u mestu Yaliciftlik i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Udaljen je 17 km od centra Bodruma i 45 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Hapimag Sea Garden Resort 5* ima ukupno 287 soba.

 • Standard sobe (262) sa pogledom na vrt ili more (veličina 31m2, max 2+1 dete),
 • Porodične sobe (20) sa pogledom na vrt ili more (62 m2, max 3+1 dete ili 4 osobe),
 • Suite 3 sa pogledom na more (62m2, max 2+1 dete ili 3 osobe odrasle),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, SAT LCD TV, sef, mini bar (pivo, sokovi i voda), telefon, set za čaj i kafu, balkon..

Usluga:

Hotel Hapimag Sea Garden Resort 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, domaća i alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravka od minimum 5 noćenja. Ultra All inclusive koncept ne obuhvata: domaća i uvozna premijum i luksuzna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All inclusive koncept ne obuhvata: neka uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića.

Sadržaj hotela Hapimag Sea Garden Resort 5*:

Glavni restoran - Lavanta, A'la Carte restorani-Merhaba (turska i mediteranska kuhinja), Lagouna Lounge (Mediteranska kuhinja), Grill Garden The Beach BBQ (Turska i mediteranska kuhinja), Chacha (meksička kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa, parking.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara (na zahtev), hemijsko čišćenje, iznajmljivanje bicikla, sobna usluga.

Plaža hotela Hapimag Sea Garden Resort 5*:

Hotel poseduje 3 plaže, hotelsku plažu (usluga na plaži je bez doplate - suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu), Holiday Village plažu (uz doplatu) i Silent plažu (uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle, dečiji bazeni, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, stoni tenis, Mini klub za decu uzrasta od 4-7 godina, Maxi klub za decu uzrasta od 8-11 godina i Youth klub za decu od 12-16 godina.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: Wellnes usluge, sportovi na vodi, škola ronjenja, teniski tereni, skvoš.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 5*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije