Latanya Park Resort

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Latanya Park Resort
 • 37 slika

Hotel Latanya Park Resort ★★★★ - Yaliciftlik, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, ponoćni bufe, A La Carte restoran sa rezervacijom unapred, poslastičarnica, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Latanya Park Re

Hotel Latanya Park Resort

Hotel Latanya Park Resort ★★★★ - Yaliciftlik, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, ponoćni bufe, A La Carte restoran sa rezervacijom unapred, poslastičarnica, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Latanya Park Resort 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Latanya Park Resort 4* hotela:

Hotel Latanya Park Resort 4* se nalazi u mestu Yaliciftlik. Udaljen je 16 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Latanya Park Resort 4* ima ukupno 204 smeštajne jedinice:

 • Club standardna soba
 • Club family soba
 • Club large soba
 • Standardna soba u glavnoj zgradi
 • Family soba u glavnoj zgradi

Svaka smeštajna jedinica hotela Latanya Park Resort 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, telefon, SAT TV, mini bar (pun samo prvog dana), sef, laminat ili tepih, balkon.

Usluga:

Hotel Latanya Park Resort 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, ponoćni bufe, a la carte restoran sa rezervacijom unapred, poslastičarnica, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Latanya Park Resort 4* ne uključuje: energetska pića, uvozna pića, pića u a la carte restoranu.

Sadržaj hotela Latanya Park Resort 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restoran sa ribljim specijalitetima, bar pored bazena, bar u lobiju hotela. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara ili medicinske sestre, pranje veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, rent a car, frizer, fotograf.

Plaža:

Hotel Latanya Park Resort 4* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, sauna, bilijar (uz depozit), pikado (uz depozit), stoni tenis (uz depozit), lagana animacija tokom dana, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Latanya Park Resort 4* je renoviran 2018. godine.

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije