My Ella Hotel Resort

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • My Ella Hotel Resort
 • 26 slika

Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa ★★★★★ Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.. Nudi: Ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna p

Hotel My Ella Hotel Resort

Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa ★★★★★ Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.. Nudi: Ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (jednom tokom boravka). Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa 5* se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa 5* ima ukupno 255 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (garden view) - (20-22m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Standardna soba (sea view) - (25-30m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Superior soba (garden view) - (38-45m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Superior soba (sea view) - (40-45m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Swim up soba (25-40m2, spavaća soba, kupatilo, direktan pristup bazenu, ležaljke, max. 3 osobe, u ovim sobama nije dozvoljen boravak osobama mlađim od 15 godina).

Svaka smeštajna jedinica hotela My Ella Bodrum Resort & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, mini bar (bezalkoholna pića samo prvog dana), LCD SAT TV, sef, direktnu telefonsku liniju, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet, parket (superior i standardne sobe), pločice (swim up sobe), balkon ili terasu.    

Usluga:

Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa 5* nudi Ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (jednom tokom boravka).

Ultra all inclusive koncept ne uključuje: određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića u disko baru.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Ella Culinarium i Ella Finoccio, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: prodavnice, fotograf, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, rent a car, pranje veša, hemijsko čišćenje, sobna usluga.

Plaža:

Hotel My Ella Bodrum Resort & Spa 5* se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen, pikado, vaterpolo, stoni tenis, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Animacija tokom dana i večeri, uživo muzika određenim danima, mini klub za decu od 4-9 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije