Natur Garden

  1. Turska
  2. Egejska Turska
  3. Bodrum
  • Natur Garden
  • 29 slika

Hotel Natur Garden ★★★ - Bitez, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00 - 23:00h. Hotel Natur Garden 3* je udaljen od plaže 100 metara. Wi-Fi internet je besplatan u j

Hotel Natur Garden

Hotel Natur Garden ★★★ - Bitez, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00 - 23:00h. Hotel Natur Garden 3* je udaljen od plaže 100 metara. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Hotel Natur Garden 3* se nalazi u mestu Bitez. Udaljen je 7 km od centra Bodruma i 42 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Natur Garden 3* ima ukupno 90 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (20m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Family soba (35m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 4 osobe),
  • 1 soba za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jednica hotela Natur Garden 3* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, LCD SAT TV, direktnu telefonsku liniju, pločice, mini bar, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Hotel Natur Garden 3* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, kafa u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00 - 23:00h.

All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, tursku kafu, flaširana pića, pića u limenkama, sladoled, koktele.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša. sef, telefon.

Plaža:

Hotel Natur Garden 3* je udaljen od peščano-šljunkovite plaže 100 metara.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, teniski teren (nema osvetljenja), košarka, odbojka, mini fudbal, stoni tenis, pikado, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sauna, bilijar.

Napomena:

Hotel Natur Garden 3* je poslednji put renoviran 2016. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije