Riva Bodrum Resort

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Riva Bodrum Resort
 • 30 slika

Hotel Riva Bodrum Resort ★★★★ Adults only (16+) Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet, udaljen je 4km od centra Bodruma i 40km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hotel Riva Bodrum Resort 4* j

Hotel Riva Bodrum Resort

Hotel Riva Bodrum Resort ★★★★ Adults only (16+) Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet, udaljen je 4km od centra Bodruma i 40km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hotel Riva Bodrum Resort 4* je udaljen od plaže 600 metara. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju, peškiri za plažu nisu na raspolaganju.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Riva Bodrum Resort hotela:

Hotel Riva Bodrum Resort 4* se nalazi u mestu Gumbet, udaljen je 4km od centra Bodruma i 40km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Riva Bodrum Resort 4* ima ukupno 147 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (25m2, spavaća soba, kupatilo, balkon),
 • Club soba (15m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon),
 • Superior soba (25m2, spavaća soba, kupatilo, balkon),
 • Family soba (35m2, spavaća soba, kupatilo, terasa).

Svaka smeštajna jedinica hotela Hotel Riva Bodrum Resort 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, sef, laminat ili pločice, SAT TV, mini bar (dve flaše vode samo prvog dana), balkon, terasu ili francuski balkon.

Usluga:

Hotel Riva Bodrum Resort 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h.

All inclusive koncept ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića od 23:00 - 10:00h, flaširana pića, koktele, sveže ceđene sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, rent a car.

Plaža hotela Riva Bodrum Resort 4*:

Hotel Riva Bodrum Resort 4* je udaljen od plaže 600 metara. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju, peškiri za plažu nisu na raspolaganju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, bilijar, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, masaža, sauna, spa centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije