Sami Beach

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Sami Beach
 • 27 slika

Hotel Sami Beach ★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restoran, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Wi-Fi je besplatan. Hotel Sami Beach 3* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži

Hotel Sami Beach

Hotel Sami Beach ★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restoran, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Wi-Fi je besplatan. Hotel Sami Beach 3* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit. Hotel Sami Beach je na savršenoj lokaciji, odmah pored plaže, okružen sopstvenim vrtovima palmi... Na plaži postoji izbor barova i restorana, dugih sa širokim izborom vodenih sportova. Sami Beach Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada u turskom stilu koje krase prateće biljke. Sobe su opremljene u tipičnom turskom stilu i udobne su. Vodeći hotel više od 30 godina, naši gosti nas obično nagrađuju svojom lojalnošću i preporučuju nas svojim porodicama i prijateljima. Dakle, ako tražite hotel u kome će se o vama zaista brinuti, Sami Beach je pravo mesto za vas.

 

Položaj Sami Beach 3* hotela:

Hotel Sami Beach 3* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Sami Beach 3* ima ukupno 164 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Family club soba (max. 4 osobe),
 • Club soba (spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Suit (spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe

Svaka smeštajna jedinica hotela Sami Beach 3* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, mini bar, SAT TV, sef se nalazi na recepciji i dodatno se plaća, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Sami Beach 3* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, A La Carte restoran, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Sami Beach 3* ne uključuje: A La Carte restoran, uvozna pića.

Sadržaj hotela Sami Beach 3*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restoran, bar na plaži. Wi-Fi je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, parking, telefon, faks, pranje veša, sef u lobiju, sva hrana i piće u baru na praži.

Plaža:

Hotel Sami Beach 3* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, bilijar, stoni tenis, zabavni program tokom dana.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sauna, tursko kupatilo, masaže, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Sami Beach 3* je poslednji put renoviran 2021. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 3* i 3* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Pikado
  • Stoni tenis - besplatno

Lokacije